Vergi borçları için uzun kuyruklar başladı!

Vergi borçları için uzun kuyruklar başladı!

Vergi borçlarının yeniden yapılandırılması için son günün 1 Aralık olmasıyla Türkiye'de belediyelerde kuyruklar oluşmaya başladı.

Vergi borçları için uzun kuyruklar başladı!
16px
24px
25.11.2014 13:44
ABONE OLgoogle
Torba yasayla birlikte gelen vergi borçlarının yeniden yapılandırılması için son günün 1 Aralık olmasıyla Türkiye'de belediyelerde kuyruklar oluşmaya başladı. Kırıkkale'de vatandaşlar vergi borçlarını yapılandırması için uzun kuyruklar oluşturdu.

KIRIKKALE Belediyesi’nde Torba Yasası kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyenler, bu fırsatı kaçırmamak için vezneler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yasa uyarınca 30 Nisan 2014 tarihinden önce tahakkuk eden, ödenmemiş su borcu, vergiler ve bunların cezaları ile gecikme zamlarının, yasa kapsamı içerisinde olduğu belirtildi. Açıklamada, geriye dönük emlak, su ve çevre temizlik vergilerine taksit imkanı sunan yapılandırmanın 1 Aralık’ta sona ereceği hatırlatılırken şöyle denildi:

"Vatandaşlarımızın 1 Aralık tarihine kadar vergi ve su borçlarını yapılandırması için su veznelerindeki yapılandırma servisine başvurmaları gerekmektedir. Belediyemizden yapılan açıklamada, borcu olan vatandaşlarımızın en kısa sürede yapılandırma servisine uğramaları gerekmektedir." 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde