Ünlü işadamından kızına dava: Sana verdiğim paraları geri öde

Ünlü işadamından kızına dava: Sana verdiğim paraları geri öde

Batık Marmarabank’ın eski Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Uras (81) vesayetini üzerine almak isteyen ve mal varlığına tedbir koyduran en büyük kızından sonra diğer kızı Nilüfer Uras’a (57) 110 bin liralık tazminat davası açtı.

Ünlü işadamından kızına dava: Sana verdiğim paraları geri öde
16px
24px
20.03.2018 14:52
ABONE OLgoogle

]Atilla Uras, küçük kızının bankaya borcu olduğunu söyleyerek kendisinden para çektiğini sonra da ödemediğini iddia etti.

Atilla Uras, kendisini para kaynağı olarak gördüğünü öne sürdüğü kızı Victoria Yasemin Uras’a da borç olarak verdiği alacakların tespiti ve 12 yıldır verdiği paraları ödemesi talebiyle 110 bin liralık dava açmıştı.  Ünlü işadamının kızları: Hizmetliler babamı soyuyor, vesayet altına alınsın’

 BORCU YOKMUŞ ZEVK İÇİNDE YAŞAMIŞ

 İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davanın dilekçesinde şu iddialara yer verildi:  Ünlü işadamı öz kızına tazminat davası açtı... Verdiği bütün paraları da geri istiyor

“Atilla Uras 5 Eylül 2017 tarihine kadar kızının 5 bin dolar ile 400 bin lira arasında değişen tutarlarda borcunu ödedi. Girdiği ekonomik sıkıntı nedeniyle artık borcunu ödeyemeyeceğini söyleyince Nilüfer Uras ile babası arasında ihtilaf çıktı. Uras daha sonra ablasıyla birlikte babasına vesayet davası açtı. Bunun üzerine müvekkilimin mal varlığı üzerine tedbir kondu. Küçük kızının da bankaya bir borcu olmadığını, borç olarak verdiği paralarla küçük kızının da zevk içinde yaşadığını öğrendi. 12 yıldır kızına ödediği paraların müvekkilim Atilla Uras’a ödenmesi gerekmektedir. Müvekkilimin kızı bildiği davalı tarafından aldatılmasıyla yaşadığı manevi zararın telafisi mümkün değildir” 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde