Ünlü iş adamı uykuda kalpten hayatını kaybetti

Ünlü iş adamı uykuda kalpten hayatını kaybetti

GENTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 68 yaşındaki işadamı Ahmet Kahraman geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ünlü iş adamı uykuda kalpten hayatını kaybetti
16px
24px
02.05.2018 11:14
ABONE OLgoogle

Bolu'nun önemli isimlerinden iş adamı Ahmet Kahraman, dinlenmek için gittiği Narven Tatil Köyü'nde gece uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ahmet Kahraman; 2009-2018 yılları arasında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı ve Meclis üyeliği görevlerinde bulunmuştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Orman Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Orta Anadolu Mobilya İhracatçıları Birliği Başkanlığı gibi önemli görevleri başarıyla yürütmekte olan Kahraman, çeyrek asırdır Gentaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bolu'da binlerce insana istihdam sağlıyordu.

Ahmet Kahraman’ın cenazesi, 2 Mayıs Çarşamba günü Gerede’ye bağlı Yenecik Köyü’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecek.

GENTAŞ

Gentaş'tan KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Grubumuza Bağlı şirketlerin birçoğunda Yönetim Kurulu Başkanı olarak Görev Yapan Sn.Ahmet KAHRAMAN'ı geçirdiği kalp krizi sonrası kaybettik.'Kahraman' ailesinin ,Şirketler Grubumuzun ve ülkemizin bu acı kaybının üzüntüsünü tüm kamuoyu ile paşlayıyoruz." denildi. 


 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde