Ücreti dudak uçuklattı! Ev parasına Ebru Gündeş mi dinlesek

Ücreti dudak uçuklattı! Ev parasına Ebru Gündeş mi dinlesek

ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in sahne almak için istediği ücretler dudak uçuklattı.

Ücreti dudak uçuklattı! Ev parasına Ebru Gündeş mi dinlesek
16px
24px
22.09.2017 14:06
ABONE OLgoogle

ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in sahne almak için istediği ücretler dudak uçuklattı. Ebru Gündeş'in ücretinin artmasına gerekçe olarak Zarrab'ın tutukluluğunun ardından göz önünde olmaması gösterildi.  

Habertürk gazetesi yazarı Esin Övet, "Ev parasına Ebru Gündeş dinlesek" başlıklı yazısında, "Son yıllarda düğününde Ebru Gündeş’i sahneye çıkarmak pek moda. Ebru Gündeş’siz nikâh kıyılmaz oldu neredeyse. Lüks otellerde yapılan, paranın su gibi aktığı, ekstra lüks düğünlerde Ebru Gündeş’i sahneye çıkarmak ciddi bir prestij durumunda ve bunun ciddi bir bedeli var" ifadelerini kullandı.

‘EBRU BANA İNDİRİM YAPTI’

"Düğün sahibi Ebru Gündeş’i sahneye çıkardığı fiyatla İstanbul’un çeşitli yerlerinden 2 oda 1 salon ev alıp kiraya verebilir" diyen Esin Övet, şöyle devam etti:  

"Tabii bu durum düğün sahibinin neden aklına gelsin? Ancak zenginin parası züğürdün çenesini yorar kontenjanından bu konu açıldığında bizlerin aklına geliyor. Bu sene 2 değil, 3-5 kez düğün yapan ev sahibelerinden 'Sağolsun Ebru Gündeş bana indirim yaptı' sözlerini duydum. Yani düğün sahipleri Ebru Gündeş’in indirimli fiyatına seviniyor. Ancak o indirimli fiyat da toplam 210 bin TL civarında. İndirimsiz 300 bin TL’yi belki daha fazlasını buluyor.

Çünkü İstanbul dışı olunca özel uçak da bazen devreye girebiliyor. Ya da business uçak biletleri. İstanbul’da 2 suit oda. Ve hem İstanbul hem İstanbul dışı için özel 25 bin TL’lik bir ses sistemi istiyor Ebru Gündeş."

"ZARRAB HAKKINDA KONUŞTU, BİR DAHA DA KONUŞMADI"

Esin Övet, "Ebru Gündeş’in 30 Eylül itibarıyla Günay Restoran’da sahneye çıkma günleri start alıyor. Ve en ön masalarda oturmanın bedeli kişi başı 2 bin TL’den başlıyor. Giden birkaç kez daha gitmek istiyor" diyerek Reza Zarrab ayrıntısını şöyle açıkladı:

"Peki Gündeş bu tartışmasız en vazgeçilmez isim noktasına nasıl geldi? Öncelikle sahnesi ve sesine diyecek yok. Zaten o konu hakkında tartışmaya girmek saçmalık olur. Bunlara yıllardır özel hayatı hakkında tek bir kelime etmemesi de eklenince kıymeti ikiye katlanıyor. Bir kez eşi Reza Zarrab hakkında konuştu, bir daha da konuşmadı. Kendini hep geri planda tuttuğu için daha da bir kıymete bindi ve merak uyandırdı.

Tarkan’ın da yıllardır yaptığı bu aslında. Başarısına koruma kalkanını da ekliyor. Magazinin tartışılmaz en önemli ve en parlak şifresi. Yerine getirirsen vazgeçilmez olur ve ciddi para kazanırsın."

ATI KAZANDIRMIŞTI

Öte yandan, Zarrab’ın safkan İngiliz yarış atı "Dayım Benim", jokeyi Selim Kaya ile İstanbul Veliefendi ve Bursa Osmangazi hipodromlarında ağustos ve eylül aylarında katıldığı 2 yarıştan da zaferle ayrılmıştı. Zarrab’ın atı, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 27 Ağustos’ta katıldığı 1.000 metre mesafeli Kısa Vade 8 yarışı, 58.8 saniyelik derecesiyle 1’inci bitirmişti. "Dayım Benim" bu birinciliğiyle Zarrab’a 75 bin lira kazandırmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde