Trump'tan Beyaz Saray'da gazetecilerle dalga geçti

Trump'tan Beyaz Saray'da gazetecilerle dalga geçti

Göreve geldiğinden beri medyayla çatışma halinde olan ABD Başkanı Trump, düzenlediği basın toplantısında muhabirlere yüklendi, sorularını beğenmedi

Trump'tan Beyaz Saray'da gazetecilerle dalga geçti
16px
24px
17.02.2017 13:17
ABONE OLgoogle

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldiğinden beri düzenlediği en uzun basın toplantısında, Amerikan basının kontrolden çıktığını ifade ederek, kendisine soru sormak isteyen muhabirlere yüklendi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'in istifasının ardından sürpriz bir basın toplantısı düzenleyen Trump, medyada 'sahtekarlık seviyesi'nin kontrolden çıktığını savundu.

76 dakika süren basın toplantısında, ana akım medyanın doğruları yansıtmadığını belirten Trump, "Basın dürüst değil ve biz bunu konuşmazsak bu Amerikan halkına yalan söylediğimiz anlamına gelir" dedi.

Öte yandan Trump, kendisine soru sormak isteyen muhabirlere de alaycı bir tavırla yaklaştı.

BBC'de çalıştığını söyleyen bir muhabire ironik bir biçimde 'Bu da başka bir güzellik, aynı CNN gibi" diyen Trump, bazı muhabirlerin ise sorularını beğenmeyerek, düzgün soru soracak bir muhabir aradığını söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde