Trump'a şok üstüne şok! Bana sıkıca sarıldı, elleri her yerimdeydi...

Trump'a şok üstüne şok! Bana sıkıca sarıldı, elleri her yerimdeydi...

ABD’li model ve oyuncu Amy Dorris, ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisine 1997 yılında düzenlenen ABD Açık tenis turnuvasında cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

Trump'a şok üstüne şok! Bana sıkıca sarıldı, elleri her yerimdeydi...
16px
24px
18.09.2020 05:17
ABONE OLgoogle

ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisini taciz ettiğini ve vücuduna dokunduğunu öne süren Dorris, ABD başkanının zor kullanarak kaçmasına da izin vermediğini söyledi.

O dönemde 24 yaşında olduğunu belirten Dorris, “Beni zorla tuttu ve hareket edemedim. Beni öpmeye çalışırken onu itmeye çalıştım, bu şekilde zarar verebileceğimi düşündüm. Hala bu konu hakkında çok üzgün ve hasta hissediyorum. Kişilik haklarım ihlale uğradı” ifadelerini kullandı.

O dönem 24 yaşında olduğunu belirten model Amy Dorris, "Kaçmamam için tüm vücudumu kavradı, geri ittim. Bu kez bana daha sıkı sarıldı, elleri vücudumun her yerindeydi" deyip ekledi:

"Onun saldırısı altındaydım ve kurtulamıyordum. Trump'ı dişlerimle tekrar tekrar ittim ve sanırım dilini yaralamış olmalıyım."

İki kız çocuğu annesi olan Dorris, yaşadığı taciz hakkında konuşmaya ilk olarak Trump’a benzer suçlamanın yapıldığı 2016 yılından önceki seçimlerde  konuşmaya karar verdiğini ancak bunun ailesine zarar verebileceğini düşünerek vazgeçtiğini belirtti.

“Şu anda kızlarım 13 yaşına girmek üzere ve onlara kimsenin rızaları olmadan bir şey yapamayacaklarını öğretmek istiyorum. Onlara sessiz kalmayarak rol modeli olmak istedim” diyen Dorris neden şu anda konuşmaya karar verdiğini açıkladı.

Bununla birlikte Dorris, Guardian’a yaşadığı cinsel tacizi belgelemek için ABD Açık’a katıldığına dair biletleri ve o zamanlar gayrimenkul yatırımcısı olan ve ikinci eşi Marla Maples ile evli olan Trump’la çektirdiği altı fotoğrafı sundu.

Kasım ayındaki başkanlık seçimlerine yeniden adaylığını koyan ABD Başkanı Trump’ın seçim kampanyası ofisi, iddiaları reddetti. Trump Kampanyası Hukuk Danışmanı Jenna Ellis, İngiliz The Guardian gazetesine konuşan eski Model Amy Dorris'in, Trump'ın kendisine 1997'deki ABD Açık Tenis Turnuvasında cinsel tacizde bulunduğu iddialarının ardından bir açıklama yayımladı. 

Açıklamada, "Trump'a yönelik bu suçlamalar, tamamen yanlıştır. Bu mesnetsiz haberi kötü niyetli bir şekilde yayımladığı için The Guardian'ın hesap vermesi adına her türlü hukuki yola başvuracağız" ifadesi kullanıldı. 

Trump hakkında, Kasım 2016 seçimlerinden önce de çeşitli  kadınlar tarafından taciz iddiaları ortaya atılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde