Trabzonspor yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu ile akraba mı?

Trabzonspor yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu ile akraba mı?

Trabzonspor'da gerçekleştirilen seçim sonucunda Ahmet Ağaoğlu yeni başkan oldu. Sonucun ardından Türk spor medyasının gündemine oturan Ahmet Ağaoğlu'nun, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi olup olmadığı merak edilmeye başlandı. İşte Ahmet Ağaoğlu Ali Ağaoğlu ilişkisi...

Trabzonspor yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu ile akraba mı?
16px
24px
08.04.2018 20:24
ABONE OLgoogle

Trabzonspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da başkanlık için yarıştığı Metin Kaya’yı geride bırakan Ahmet Ağaoğlu , bordo-mavili kulübün 17. başkanı oldu.

Başkan seçilmesinin ardından sosyal medya ve arama motorlarında ismi en çok aranılan kişilerin başında gelen Ahmet Ağaoğlu hakkında en çok merak edilen soru ise İş adamı Ali Ağaoğlu ile akraba mı sorusu oldu. İşte Ahmet Ağaoğlu – Ali Ağaoğlu kardeş sorusunu cevabı…

AHMET AĞAOĞLU ALİ AĞAOĞLU KARDEŞ Mİ?

Ahmet Ağaoğlu yine aynı röportajda Ali Ağaoğlu ile akraba olup olmadıkları yönündeki soruya, “Kendisiyle hiçbir akrabalığım yoktur. Ama sevdiğim bir arkadaşımdır. Hos bir tesadüf liseyi birlikte Kabataş Erkek Lisesi’nde okuduk. Benim adım Ahmet Ali Ağaoğlu’dur. Lisede Ali Ağaoğlu denirdi. O yüzden okulda çok karıştırılırdık. Allahtan ikimizin de dersleri pek iyi olmadığı için bu karıştırmalar bizi pek etkilemedi. Bizi birbirimize de çok benzetirler. Abi kardeş sanırlar” yanıtını vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde