Trabzon Havalimanı 1 günlüğüne kapatılacak

Trabzon Havalimanı 1 günlüğüne kapatılacak

Trabzon Havalimanı, Pegasus Havayolları'na ait uçağın iniş yaptıktan sonra pistten çıkması üzerine başlatılan çalışmalarda 18 Ocak sabah 04:00 ve 19 Ocak sabah 04:00 arasında tüm uçuşlara kapatılıyor. THY ise bu dönemde Giresun'a uçacak

Trabzon Havalimanı 1 günlüğüne kapatılacak
16px
24px
17.01.2018 15:44
ABONE OLgoogle

Pegasus Havayolları uçağının kurtarılması işlemi sırasında Trabzon Havalimanı uçuş trafiğine kapalı olacak.

Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nin aldığı karar gereğince Trabzon Havalimanı 18 Ocak  04:00 – 19 Ocak  04:00 tarih aralığında tüm uçuşlara kapalı olacağı için THY Ordu Giresun Havalimanı’na ek sefer düzenleyecek.

THY İstanbul ve Ankara’dan Ordu-Giresun Havalimanı arasında 10 ek sefer düzenleyecek.

NE OLMUŞTU?

Hatırlanacağı üzere Ankara- Trabzon seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait Boeing 737- 800 tipi yolcu uçağın, geçtiğimiz cumartesi gecesi Trabzon Havalimanı’na indikten sonra pist başında manevra yaparken pist dışına çıkmıştı. Denize 25 metre kala yamaca saplanıp kalan uçağın kurtarılma çalışmaları sürüyor.

Uçak son olarak bulunduğu yerden 1.5 metre daha denize doğru kaymıştı. Harekete geçen ekipler kazık ve dolgu yöntemiyle uçağı sabitleme çalışmalarını güçlendirdi. Kurtarma çalışmaları hâlen devam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde