Taksim'de yemek dağıtan ünlü müteahhit FETÖ soruşturmasında ifade verecek

Taksim'de yemek dağıtan ünlü müteahhit FETÖ soruşturmasında ifade verecek

Soruşturma kapsamında, Taksim'deki demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan ünlü müteaahitle ilgili şok gelişme...

Taksim'de yemek dağıtan ünlü müteahhit FETÖ soruşturmasında ifade verecek
16px
24px
19.08.2016 09:53
ABONE OLgoogle
FETÖ operasyonu ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul'da FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Soruşturma kapsamında, Taksim'deki demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın da ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Aile adına açıklama yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ'ye yönelik başta Üsküdar, Bakırköy, Ataşehir ve Pendik ilçelerinde tespit edilen 10'dan fazla adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Aralarında kadınların da olduğu şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

İNŞAAT DEVİNİN SAHİBİ DE İFADE VERECEK

Operasyon kapsamında İnanlar İnşaat'ın sabihi Serdar İnan'ın ifade için emniyette olduğu öğrenildi. Aileden yapılan açıklamada "Kamuoyu tarafından da bilindiği üzere İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AKFA Holding ve bünyesindeki şirketlere soruşturma başlatılmıştır. Bu soruşturma kapsamında Sayın Serdar İnan’ın ifadesi talep edilmiştir. Gelişmelerle ilgili ayrıca bilgi paylaşmaya devam edilecektir" denildi.



TAKSİM'DE YEMEK DAĞITMIŞTI

İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Taksim’de demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtmıştı. 50 yılı aşkın bir süreden beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren İnanlar İnşaat bir dizi önemli proje tamamladı. Şirketin, İstanbul'un çeşitli yerlerinde devam eden inşaat projeleri de bulunuyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde