TİM’de 2 rakip başkan adayından unutulmaz poz..

TİM’de 2 rakip başkan adayından unutulmaz poz..

30 Haziran’da yapılması beklenen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genel Kurulu’nda başkanlığa 3 aday yarışıyor...

TİM’de 2 rakip başkan adayından unutulmaz poz..
16px
24px
21.06.2018 10:17
ABONE OLgoogle

TİM Başkanvekili ve İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, İMİB Yönetim Kurulu Üyesi eski TİM başkanı Oğuz Satıcı ile İTHİB Başkan Yardımcısı İsmail Gülle TİM başkan koltuğu için yarışan isimler.

71 bin üyeli Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde (TİM) seçim heyecanı başladı. 30 Haziran’da yapılması beklenen ve 433 ihracatçının oy kullanacağı TİM Genel Kurulu’nda başkan adayları da meydana çıkıyor.

İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki, TİM eski başkanı ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı ve İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçı Birlikleri (İTHİB) Başkan Yardımcısı İsmail Gülle başkan adaylığını açıklayan 3 isim oldu.

3 rakip aday İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin ödül gecesinde biraraya geldiler.

Geceye TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Tahsin Öztiryaki, Oğuz Satıcı, İsmail Gülle ile çok sayıda başkan ve iş adamı katıldı. Gecede gözler 3 rakip başkan adayını takip etti.

Gece sonunda İsmail Gülle ile Tahsin Öztiryaki'nin bu pozu geceye damgasını vurdu. Ancak Oğuz Satıcı'nın ikiliye katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

İşte o anlar...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde