TFF'nin yeni başkanı Limak patronu Nihat Özdemir oldu

TFF'nin yeni başkanı Limak patronu Nihat Özdemir oldu

Nihat Özdemir, 179 geçerli oy ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi

TFF'nin yeni başkanı Limak patronu Nihat Özdemir oldu
16px
24px
01.06.2019 13:50
ABONE OLgoogle

TFF Genel Kurulunda yapılan oylama sonucunda Nihat Özdemir, 174 oyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi.

Özdemir teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"TFF kolay bir yer değil, bunun farkındayım ama Türk futbolunu ileriye taşımak benim de en büyük ödülüm olacaktır."

"Önümüzdeki dönemde kırgınlıkları bir kenara bırakarak hedefe yürüyeceğiz. Liyakat temel prensibimiz olacaktır. Allah yardımcımız olsun."

İLK TEBRİK KOÇ'TAN

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, "Nihat Özdemir'e hayırlı olsun diyoruz. Fenerbahçe olarak yanınızdayız ve bir adım daha öne gidiyorum, emrinizdeyiz diyorum" diye konuştu.

NİHAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Nihat Özdemir, AKP iktidarında servetini katlayan patronlar listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden biri.

Bir dönem Fenerbahçe'de yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulunan Özdemir, Fenerbahçe'ye yapılan şike operasyonu sonrası yaptığı açıklamalarla tepki görmüştü. Özdemir, "Cemaat Fenerbahçe’yi ele mi geçirmek istiyor" sorusuna, 11 aylık başkanvekilliği döneminde, bir cemaatin Fenerbahçe'yi ele geçirmek gibi bir hareketini görmediğini söyleyerek yanıt vermişti. Özdemir aynı programda, "Benim 20 milyon taraftarım varsa bu 20 milyon taraftarımın 2-2.5 milyonu da cemaat mensubu arkadaşlarımızdır. Onlar da Fenerbahçemizin başarılı olması için benim kadar iyi niyetli olarak onlar da dua etmişlerdir" demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde