TFF için bilek güreşi! Göksel Gümüşdağ ve Nihat Özdemir…

TFF için bilek güreşi! Göksel Gümüşdağ ve Nihat Özdemir…

1 Haziran 2019'da yapılacak TFF başkanlık seçimleri öncesi kulisler hareketlendi. Federasyon başkanlığı için siyasi destek arayan Göksel Gümüşdağ ile Nihat Özdemir, yabancı kuralı düzenlemesi üzerinden rekabete başladı.

TFF için bilek güreşi! Göksel Gümüşdağ ve Nihat Özdemir…
16px
24px
16.03.2019 08:31
ABONE OLgoogle

İddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın iki grup, TFF Başkanlığı için rekabette… Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile TFF Başkanvekili Nihat Özdemir, iki rakip olarak öne çıktı.

İki isim de 1 Haziran'daki seçimler öncesi siyasette destek arayışında. Siyasi olarak rakibini ekarte eden, tek aday olarak girilmesi beklenen seçimde yeni TFF Başkanı olacak. TFF başkanlığı için mutabakat sağlandı! İşte o isim...

SAFLAR OLUŞUYOR

Göksel Gümüşdağ, yabancı serbestliğini savunuyor. Nihat Özdemir ise yabancı sayısının azaltılmasından yana… Göksel Gümüşdağ, yabancı meselesinde henüz topa girmedi. Ancak Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt sınırlamanın aleyhinde konuşarak bir anlamda Gümüşdağ'ın safını belli etti.

Süper Lig kulüpleri, ağırlıklı olarak mevcut yabancı uygulamasının korunmasından yana. Göksel Gümüşdağ'a da perde arkasından destek verildiği biliniyor.

GÜNAY: HUKUKA AYKIRI

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, yabancı sınırlamasına karşı görüş bildirdi. ‘Yabancı sınırlamasına hayır' etiketini kullandığı Twitter mesajında Günay, “Kulüplerin uzun dönemli sözleşmeler yapması ve bu sözleşmelerden doğan yükümlülüklerin devam etmesi nedeniyle yabancı futbolcu sınırlamasına ilişkin alınacak herhangi bir karar açıkça hukuka aykırı olacaktır” dedi.

Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde