TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak hayatını kaybetti

TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak hayatını kaybetti

2002 yılından bugüne TELKODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Ata Arıak‘ı hayatını kaybetti.

TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak hayatını kaybetti
16px
24px
07.04.2020 18:24
ABONE OLgoogle

Yusuf Ata Arıak yaklaşık 5 yıldır kanser tedavisi görüyordu. Bugün saat 11’de tedavi gördüğü hastanede hayatını yitirdi.

Arıak yarın (7 nisan 2020) günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı, Eski Camii (Mermerciler Camii)’nde saat 11’de kılınacak olan cenaze namazının ardından Karşıya Mezarlığı’nda defnedilecek.

TELKODER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Açıklama şöyle:

"Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) Yönetim Kurulu olarak, Değerli Kurucumuz ve Başkanımız Sayın Yusuf Ata ARIAK’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Yüksek Mühendisliği’nden mezun olmasının ardından 1971’de iş hayatına dahil olan değerli başkanımız ve büyüğümüz Yusuf Ata ARIAK, o yıllardan bugüne kadar çalıştığı kurumlarda ve yer aldığı tüm platformlarda örnek bir insan ve profesyonel olarak; analitik, girişimci, çalışkan, dürüst ve sevgi dolu yanıyla önemli izler bırakmıştır.

Kurucusu olduğu ve kurulmasından bugüne de tam 18 yıldır başkanlık görevini büyük bir özveri ve emekle sürdürdüğü TELKODER çatısı altında Türkiye’nin geleceği ve telekomünikasyon sektörünün serbestleşmesi adına çok önemli çalışmalara ve başarılara liderlik etmiştir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde