Süper Kupa, Galatasaray'ı penaltılarda yenen Akhisarspor'un

Süper Kupa, Galatasaray'ı penaltılarda yenen Akhisarspor'un

Akhisarspor, normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren maçta penaltılarda Galatasaray'a 5-4 üstünlük sağlayarak TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Süper Kupa, Galatasaray'ı penaltılarda yenen Akhisarspor'un
16px
24px
05.08.2018 23:35
ABONE OLgoogle

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Akhisarspor Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. 90 dakika ve iki uzatma devresinin eşitlikle geçildiği maçta gülen taraf 6-5'lik skor ile Akhisarspor oldu.

Maçın başında Seleznyov ile öne geçen Ege temsilcisi uzun bir süre maçı önde götürmeyi başardı. İkinci yarıda Eren Derdiyok'un golüne engel olamayınca maç uzatmalara gitti.

Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltılarda 5-4'lük skorla galip gelen taraf olan Akhisarspor , Türkiye Kupası'ndan sonra TFF Süper Kupa 'nın da sahibi oldu.

STAT: Yeni Konya Stadyumu

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo (dk. 102 Lionel Carole), Fernando (dk. 69 Yunus Akgün), Donk (dk. 77 Selçuk İnan), Belhanda (dk. 59 Eren Derdiyok), Feghouli, Rodrigues, Gomis

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Vrsajevic (dk. 67 Daniel Larsson), Bilal Kısa (dk. 99 Onurcan Güler), Aykut Çeviker, Helder Barbosa (dk. 63 Miguel Lopes), Seleznyov, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Mustafa Yumlu, Dany Nouenkeu, Elvis Manu (dk. 76 Güray Vural)

GOLLER: Dk. 5 Seleznyov ( Akhisarspor ), Dk. 79 Eren Derdiyok ( Galatasaray )

SARI KARTLAR: Dk. 15 Mustafa Yumlu, dk. 43 Dany, dk. 45 Manu ( Akhisarspor ), dk. 78 Garry Rodrigues, dk. 116 Serdar Aziz ( Galatasaray ).

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde