Süleyman Orakçıoğlu: Her zaman Ay Yıldızlıların yanındayız

Süleyman Orakçıoğlu: Her zaman Ay Yıldızlıların yanındayız

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF ve A Milli Takım'ın sponsorlarını "Avrupa Şampiyonası yolunda Ay Yıldızlıların yanında" organizasyonunda ağırladı.

Süleyman Orakçıoğlu: Her zaman Ay Yıldızlıların yanındayız
16px
24px
05.09.2019 08:04
ABONE OLgoogle

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF ve A Milli Takım'ın sponsorlarını "Avrupa Şampiyonası yolunda Ay Yıldızlıların yanında" organizasyonunda ağırladı.

Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, A Milli Takım'ın Andorra ve Moldova ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçları öncesinde düzenlenen etkinliğe, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, başkan vekilleri Mehmet Baykan, Erhan Kamışlı, Erdal Bahçıvan, Yılmaz Büyükaydın, yönetim ve icra kurulu üyeleri Ali Düşmez, Hamit Altıntop, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Alkın Kalkavan, İsmail Erdem, Mustafa Hacıkerimoğlu, Selim Soydan, genel sekreter Kadir Kardaş, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takım futbolcuları, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu gibi üst düzey temsilciler katıldı. Gecede ana sponsorlar Spor Toto, Nike, Turkcell, Mercedes-Benz, Arçelik, Türk Hava Yolları, resmi tedarikçiler Acıbadem, Coca-Cola, Damat, DYO, Gilette, Opet ve PTT'nin üst düzey temsilcileri ile medya mensupları hazır oldu.

Organizasyonda konuşma yapan ve “Milli Takımımızın her daim yanındayız.” diyen Süleyman Orakçıoğlu, çekilen kareleri "TFF Sponsorları ve A Milli Takım buluşması! Şenol hocamız, sevgili Ersin kardeşimiz, UEFA yönetim kurulu üyesi ve TFF başkan vekili Servet Yardımcı ve milli takım oyuncularımızla keyifli bir gün oldu. Emeklerinden dolayı tüm TFF ekibine özellikle Elif Canbay'a çok teşekkür ederiz. Milli takımımıza hep destek tam destek!" notuyla instagram hesabından paylaştı.  

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">TFF Sponsorları ve A Milli Takkım buluşması! Şenol hocamız, sevgili Ersin kardeşimiz, UEFA yönetim kurulu üyesi ve TFF başkan vekili Servet Yardımcı ve milli takım oyuncularımızla keyifli bir gün oldu. Emeklerinden dolayı tüm TFF ekibine özellikle @elifcanbay ‘a çok teşekkür ederiz. Milli takımımıza hep destek tam destek! #tff #amilli #millitakım #futbol #football #sponsorship #sport #team #nationalteam

Orka Holding (@suleymanorakcioglu)'in paylaştığı bir gönderi ()

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde