Spikerle aşka rekor tazminat!

Spikerle aşka rekor tazminat!

500 milyon dolarlık servetiyle Türkiye’nin 50’nci zengini konumundaki işadamı Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman'a tazminat şoku

Spikerle aşka rekor tazminat!
16px
24px
23.03.2012 05:27
ABONE OLgoogle

Ünlü spiker Ece Özbek’ten bir çocuğu olan işadamı Lemi Gülman ile 18 yıllık eşi Reyhan Gülman boşandı. Mahkeme, Lemi Gülman’ın, ihanetle suçlayan eşi Reyhan Gülman’a 3.5 milyon TL tazminat ödemesine hükmetti

500 milyon dolarlık servetiyle Türkiye’nin 50’nci zengini konumundaki işadamı Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman ile Reyhan Gülman, 1993’te evlendi. Çiftin, “Yasmin” adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Reyhan-Lemi Gülman çiftinin huzuru 2007’de bozuldu. Lemi Gülman, o dönemde mahkemeye başvurarak, eşi Reyhan Gülman’a boşanma davası açtı.

Mahkeme, bu süreçte eşine ve kızına, aylık 9 bin TL nafaka ödemesine hükmetti. Çift arasındaki boşanma davası sürerken, Lemi Gülman’ın ünlü TV spikeri Ece Özbek ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Özbek, o dönemde, “Lemi Bey’in eşi, yüksek miktarda nafaka alabilmek uğruna bizi birlikte görüntülemek için peşime dedektif taktı. Onlardan kaçarken Lady Diana gibi kazada ölüyordum” demişti.

Sevgilisinden oğlu oldu

Ancak tüm bu yaşananlara rağmen, Lemi Gülman “yuvasına” döndü ve eşine açtığı boşanma davası da mahkemece reddedildi. Magazin kamuoyunu günlerce meşgul eden bu “üçlü” ilişki, 2010 yılında yeniden alevlendi, eşinin kendisine ihanet ettiğini iddia eden Reyhan Gülman, İstanbul 1. Aile Mahkemesi’ne başvurarak, eşine boşanma davası açtı.

Eşinin kendisine “ihanet” ettiğini iddia eden Reyhan Gülman, tazminat olarak, kocasının servetinin yarısını talep etti. Tüm bu hukuki süreç devam ederken, Lemi Gülman’ın, spiker Özbek’ten 9 Mart 2011’de “Emir Gülman” adını verdikleri bir oğlu dünyaya geldi.

Yasmin anneye kaldı!

Oldukça karmaşık bir hal alan davanın 5’inci duruşmasında karar çıktı. Reyhan-Lemi Gülman çifti, duruşmaya avukatları ile birlikte katıldı. İstanbul 1. Aile Mahkemesi, 30 dakikalık duruşmanın ardından yaklaşık 2 yıl süren davayı bitirdi. Lemi Gülman’ın Reyhan Gülman’a 3.5 milyon TL tamzinat ödemesine hükmederken, minik Yasmin’in velayetini de anneye bıraktı.

Cahit Yüce/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde