Şok iddia: Davutoğlu ile Babacan arasında ipler koptu

Şok iddia: Davutoğlu ile Babacan arasında ipler koptu

Twitter fenomeni Fuat Avni, Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'la ilgili şok bir iddiada bulundu...

Şok iddia: Davutoğlu ile Babacan arasında ipler koptu
16px
24px
21.10.2014 14:11
ABONE OLgoogle
Twitter fenomeni Fuat Avni, Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'la ilgili şok bir iddiada bulundu. İşte o tweetler...

1. Mehmet Şimşek ve Ali Babacan, Davutoğlu'nun ısrarı Tiran'ın onayıyla kabinede kalınca N.Ağbal ve Bulut büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

2. Ağbal, Bulut ikilisi Şimşek ve Babacan'ı kötülemekten ve kurmaylarını her yerde eleştirmekten hiç vazgeçmediler. Hala devam ediyorlar.

3. Tiran, Babacan'ın Gül'e yakınlığını yüksek sesle dillendirince Babacan, Tiran'a öyle olmadığını göstermek çin bütün ilkelerini çiğnedi.

4. Şimşek ve Babacan kapıdaki ekonomik krizi fark edip seslendiyor. Davutoğlu-Tiran olası krizde onları suçlamak için konumlarına dokunmadı

5. Davutoğlu'nun Şimşek ve Babacan'dan isteği krizin hissettirilmemesi için susmalarıydı. Öyle yapmadılar. Kitabın ortasından konuşuyorlar.

6. İkilinin açıktan eleştirisi, Ağbal-Bulut'un karalama kampanyası kısa zamanda etkili oldu. Davutoğlu artık Babacan'ı ve Şimşek'i istemiyor

7. Şimşek, personel sayısındaki artış, kamu harcamalarındaki müthiş israf ve siyasi amaçlı maaş artışlarına şiddetle karşı çıktı.

8. Babacan'ın, kurmaylarıyla yaptığı toplantıda Şimşek'in kaygılarını paylaştığı bilgisi de Davutoğlu'na iletilince ipler koptu.

9. Tiran, önümüzdeki seçimi erkene alıp Davutoğlu'na vesayet ağırlıklı bir bakanlar kurulu verecek. Onun için şimdilik susmasını istiyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde