‘Şirket kararlarını yöneticiye bırakırım’

‘Şirket kararlarını yöneticiye bırakırım’

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, şirketlerin vizyon ve misyonlarına değer katacak unsurun doğru yönetici seçimi olduğunu söyledi.

‘Şirket kararlarını yöneticiye bırakırım’
16px
24px
24.10.2014 05:43
ABONE OLgoogle
Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Girişim Fabrikası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kurumiçi Girişimcilik Konferansı’nda konuşan Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, şirketlerin vizyon ve misyonlarına değer katacak unsurun doğru yönetici seçimi olduğunu söyledi.

Yöneticilerinde potansiyeli gördükten sonra bütün inisiyatifi onlara verdiğini belirten Özyeğin, seçimlerin bundan sonra yöneticilere kaldığını aktardı. Özyeğin’e göre bir şirketin rekabette sürdürülebilir avantaj oluşturmasının en etkili yolunun doğru birinci adamı seçmek ve onu şirketi büyütmeye odaklanacağı doğru imkanlarla motive etmek.

Özyeğin; “Bizler hızla gelişen bir ülkede yaşıyoruz. Sürekli değişen ve gelişen dünya şartlarında farklılığınızı hissettirebilmeniz, rekabet üstünlüğü yakalayabilmeniz, yeni girişimler bularak bunları hayata geçirmenizle birebir ilişkili. Bizler Girişim Fabrikası’nı kurarken girişim fikrinin sözde kalmaması ve hayata geçirilmesini amaçladık.” diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde