Sibel Can'dan sahne ücretine astronomik zam

Sibel Can'dan sahne ücretine astronomik zam

Ramazan Bayramı’nda 130 bin liraya sahneye çıkan Sibel Can, Kurban Bayramı’nda astronomik bir zam yaptı.

Sibel Can'dan sahne ücretine astronomik zam
16px
24px
19.09.2014 05:36
ABONE OLgoogle
Ramazan Bayramı’nda 130 bin liraya sahneye çıkan Sibel Can, Kurban Bayramı’nda astronomik bir zam yaptı. Ünlü şarkıcı Kıbrıs’ta bulunan bir otelle 100 bin dolara anlaştı
 
Temmuz ayına denk gelen Ramazan Bayramı sanatçılar için pek verimli geçmedi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve ekonomide yaşanan durgunluk nedeniyle birçok ünlü isim sahne programı bile yapamadı. Ebru Gündeş, Demet Akalın, Funda Arar gibi isimler de ücretlerine ya indirim yaparak  ya da hiçbir artış yapmadan sahne alabilmişti. Geçtiğimiz bayram 2 ayrı mekanda sahne alan Sibel Can ise  sahne ücretinde değişiklik yapmamış ve 130 bin liraya konser vermişti.

ÜCRETİNİ 90 BİN LİRA ARTIRDI

Ancak aradan geçen 2 ay durumu değiştirdi. Sahnelerin en çok kazanan isimlerinden biri olan Sibel Can, iki bayram arası ücretine hatırı sayılır bir zam yaptı. Geçtiğimiz bayramda 130 bin liraya sahneye çıkan Can’ın, Kurban Bayramı tarifesini 100 bin dolara (220 bin lira) çıkardığı öğrenildi. Kıbrıs’ta bir otelle anlaşan Can, bayramın 2’nci günü  sevenleriyle buluşacak.

SEZEN AKSU DA KIBRIS’TA SAHNE ALACAK

Sibel Can gibi Sezen Aksu da Kıbrıs’ta sahne alacak isimlerden. Sahneleri bırakacağını açıklayan Aksu’nun da Kıbrıs konserinden astronomik bir ücret alacağı konuşuluyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde