Serdar Bilgili, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını kaç yüz milyon dolara aldı?

Serdar Bilgili, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını kaç yüz milyon dolara aldı?

İş adamı Serdar Bilgili ile 2010 yılında Türk kızı Seren Ceylan ile evlenmesine de vesile olduğu kankası Michael Shvo, Amerika'da emlak almaya doymuyor!

Serdar Bilgili, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını kaç yüz milyon dolara aldı?
16px
24px
30.09.2019 05:40
ABONE OLgoogle

Türk işadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı… Ortaklar, bu tarihi yapı için 995 milyon dolar ödedi.

İşadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, ABD'de yatırım yaptı. Manhattan bölgesindeki Coca Cola binası için kesenin ağzını açtı.  Serdar Bilgili, Miami’de 2 otel daha aldı

İki patron, tam 995 milyon dolar ödeyip tarihi yapıyı satın aldı. ABD medyası "Genç patronlar bu özel binanın sahibi" diye manşet attı.

Ortak bir şirket kurup ilk olarak 13 ay önce New York 5. Cadde'deki Gucci binasını, altı ay sonra Tommy Hilfiger ile Doğuş Grubu'na ait olan Miami'deki The Raleigh Miami Beach Hotel'i, Ağustos ayında da Miami'deki otellerinin hemen yanında bulunan Richmond Hotel ile South Seas Hotel'i satın alan ortaklar; son olarak tam 955 milyon dolarlık bir satın almaya imza attı.

New York 5. Cadde'nin sembolik binalarından Coca-Cola binası, 955 milyon dolara Michael Shvo ve Serdar Bilgili'nin oldu.

'BİLGİLİ' TİCARET!

Shvo ve Bilgili Group, Amerikan manşetlerine çıktı… Türk işadamı Serdar Bilgili ve ortağı Michael Shvo, Manhattan'da yatırım kararı aldı. Dünyanın en değerli noktası 5. Cadde'deki Coca Cola'nın tarihi binasını isteyen Bilgili ve Shvo, amacına ulaştı.

Tam 995 milyon dolar karşılığında bu özel binayı alan Bilgili ve Shvo, medyanın da ilgi odağı oldu. İhalede Aby Rosen, 890 milyon dolar teklif verirken Bilgili ve Shvo, 985 milyon dolar önerdi. 

New York Pos, "İki genç ve yakışıklı patron artık bu özel binanın sahibi" diye yazdı. New York Times ve CNN International da genç işadamlarını övdü.   Serdar Bilgili de Amerika'dan iki ev birden aldı

1983'ten bu yana Coca Cola şirketine ait olan 11 katlı bina, birçok Körfez sermayesi tarafından satın alınmak istenmişti.

Michael Shvo, Bilgili'nin arkadaşı Seren Ceylan'la 2010 yılında evlendi.

Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde