Sarar çiftini soyanlar nerede yakalandı?

Sarar çiftini soyanlar nerede yakalandı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, işadamı Cemalettin Sarar ve eşini rehin alan soyguncuların gözaltına alındığını söyledi.

Sarar çiftini soyanlar nerede yakalandı?
16px
24px
21.05.2019 04:04
ABONE OLgoogle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, işadamı Cemalettin Sarar ve eşini rehin alan soyguncuların gözaltına alındığını söyledi. Soylu, "Bulgaristan İçişleri Bakanı ile görüştüm. Sınırımızdan Bulgaristan'a çıkar çıkmaz Bulgaristan'da bunları yakalattırdık" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşini rehin aldıktan sonra evlerini soyan kişilerin Bulgaristan’da yakalandığı açıkladı. Sarar Giyim'in patronu evinde rehin alınarak soyuldu

Bakanı Soylu, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi özel güvenlik görevlileri ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Konuşmasında, Eskişehir’de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ın evinde meydana gelen soyguna değinen Soylu, şunları söyledi:  Sarar Ailesi'ne yönelik soygunda flaş gelişme!

"Eskişehir’de bir hırsızlık yapıldı. Bir iş adamının evine, 3-4 kar maskeli hırsızın girmesiyle, eşi ile beraber elleri bağlanarak, kasaları soyularak ve biraz da darbedilerek, hırsızlar oradan kaçtılar, gittiler. Arkadaşlarımıza hemen talimat verdik. Valimiz, emniyet müdürümüz, 48 saat geçmeden… Bakınız kamera yok, şahit yok, kim oldukları belli değil. Biraz önce Bulgaristan İçişleri Bakanı ile görüştüm. Kimliklerini tespit ettik. Sınırımızdan Bulgaristan’a çıkar çıkmaz Bulgaristan’da bunları yakalattırdık."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde