Rıdvan Dilmen: Ali Koç’un açıklamasının zamanlaması yanlış

Rıdvan Dilmen: Ali Koç’un açıklamasının zamanlaması yanlış

Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un başkanlık adaylığı açıklamasının zamanlamasını doğru bulmadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen: Ali Koç’un açıklamasının zamanlaması yanlış
16px
24px
25.10.2016 07:49
ABONE OLgoogle

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ali Koç’un başkanlık adaylığı açıklamasının zamanlamasının kötü olduğunu söyledi. Koç’un Fenerbahçe başkanlığına yakışır bir isim olduğunu dile getiren Dilmen, tribünlerde Aziz Yıldırım-Ali Koç ayrışmasının olabileceğine dikkat çekti.

Ali Koç’un arkadaşlarının baskısıyla bu açıklamayı yaptığını savunan Dilmen şu açıklamayı yaptı:

“Yargıtay haftaya onadı, diyelim ya da haftaya karar verdi. Aziz Yıldırım bırakacağını söyledi. Bu da demek oluyor ki, 2018’e kalmayacak yani. Ali bey bu açıklamayı yapmayacaktı, Ali Bey’in bu açıklamayı arkadaşlarının baskılarıyla yaptı diye düşünüyorum. Bir arkadaşım bana telefon açtı başkanlığınını açıklayacak diye. Ben yapmasın dedim. Allah’tan geniş veriyorsun, çünkü Ali bey şu anda kendisi de rahatsız oldu diye düşünüyorum.”

Ve Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

 “Açıklamanı yap diye baskılar oldu. Takım kötü gidior. Kulüp sıkıntı içersinde. Zaten aziz Yıldırım da ben yargtay aşamasından sonra bırakacağını söylüyor. Bece arkadaşlarının bu baskıyı yapması doğru değildi. Zamanlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Tabii ki Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına yakışır. Doğru kişidir. Bence Ali, bey bu açıklamadan kendisi de rahatsız olmuş. Mecbur kalmış. Taraftar isyanda ikiye bölünmüş, bir grup Aziz beye bağırırken 1-0 yenilseydi Fenerbahçe, bir taraf giderdi Ali Koç diye, öteki taraf Aziz Yıldırım diye bağırırdı. O da gördü bu tehlikeyi ve konuşmasının altını doldurdu. Ben yine de bu konunun açılmamasını umuyorum.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde