Rekor kırdı! Turhal Şeker Fabrikası satıldı

Rekor kırdı! Turhal Şeker Fabrikası satıldı

Turhal Şeker Fabrikası ihalesine rekor teklif geldi...

Rekor kırdı! Turhal Şeker Fabrikası satıldı
16px
24px
16.04.2018 12:24
ABONE OLgoogle

Erzurum şeker fabrikası ihalesi saat 14.30'da başladı. 211 milyon lirayla başlayan ihaleye iki firmadan da teklif gelmedi.

Turhal fabrikasına ise 5 firma teklif verdi. İhaleye Kayseri Şeker, Bilgi Gıda , Albayrak, Doğuş Gıda ve MBM Enerji katıldı.  İhaleyi 569 milyon lirayla en yüksek teklifi veren Kayser Şeker kazandı.

Erzurum Şeker Fabrikası ihalesinde teklif veren olmadı

Erzurum Şeker Fabrikası ihalesinde teklif veren olmadı. Erzurum şeker fabrikası ihalesine sadece iki firma katıldı. Doğuş Gıda Yiyecek ve MBM Enerji teklif verirken, masada sadece MBM Enerji yer aldı. Doğuş ihaleye gelmedi, ancak teklifini gönderdi. İhale 211 milyon lirayla başladı, ancak MBM Enerji Enerji bu rakamı duyunca ihaleden çekildiğini açıkladı. Doğuş da masada olmadığı için ihale teklifsiz sona erdi.

ÖİB, tekliflerin yetersiz gelmesi nedeniyle Erzincan'daki şeker fabrikasıyla Kastamonu şeker fabrikasının teklif alma gününü ertelemişti.

İhaleler bugün saat 14:30'da Erzurum fabrikasıyla başladı. Erzurum Şeker Fabrikası için teklif veren olmadı.

Ilgın şeker fabrikasının ihalesi de saat 16:00'da yapılacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde