Rahmi Koç'un olay yaratan pantolonları

Rahmi Koç'un olay yaratan pantolonları

‘Türkiye'nin en iyi giyinen erkeği kim?’’ sorusuna modacılar Rahmi Koç, yanıtını vermişti. Koç ilerlemiş yaşına rağmen giydiği pantolonlarla gündemde kalmayı başarıyor....

Rahmi Koç'un olay yaratan pantolonları
16px
24px
13.08.2018 10:31
ABONE OLgoogle

İşadamı Eşref Cerrahoğlu ve eşi Fulya Cerrahoğlu, artık bir Bodrum geleneği olan yaz davetlerini geçtiğimiz hafta 19. kez gerçekleştirdi.

İş dünyasının ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra yurtdışından tatil için gelen yabancı misafirlerini de ağırlayan Cerrahoğlu çifti, konuklarını evlerinde ağırladı.

Denizden ve karadan gelen davetliler, ilk olarak kokteyl ile karşılandı. Eşref Bey, davetliler masalarına geçtikten sonra kısa bir konuşma yapıp dostlarına katılımları için teşekkür etti.   Rahmi Koç'un ilginç desenli pantolonu

Yaklaşık 50 davetlinin katıldığı geceye, çok sayıda yabancı misafirin yanı sıra Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Tahire Demircan, Aysegül Dinçkök, Emil-Şükran Güzeliş gibi isimler vardı.

Koç, balina desenli pantolonu ile gecede ilgi odağı oldu. Koç, geçen seneki aynı davete yeşil renk pantolon ile katılmıştı. Ancak geçen sene Koç'un üzerine giydiği gömlek ve kazağın aynı olması dikkatlerden kaçmadı.

Rahmi Koç renkli pantolonları ile her sene gündemde kalmayı başarıyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde