Meslektaşlarını ucuza arsa vaadiyle dolandıran savcı tutuklandı

Meslektaşlarını ucuza arsa vaadiyle dolandıran savcı tutuklandı

Meslektaşları ve adliye çalışanlarını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan cumhuriyet savcısı Tamer C, nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklandı. Savcının, soruşturmasını yürüttüğü kişileri de takipsizlik veya beraat vaadiyle dolandırdığı iddia ediliyor.

Meslektaşlarını ucuza arsa vaadiyle dolandıran savcı tutuklandı
16px
24px
13.02.2020 21:23
ABONE OLgoogle

Görev yaptığı Bakırköy Adalet Sarayı'nda, meslektaşlarını ucuz arsa, soruşturmasını yürüttüğü şüpheli ve şüpheli yakınlarını da takipsizlik veya beraat vaadiyle dolandırdığı iddia edilen cumhuriyet savcısı Tamer C. hakkında yapılan şikayetler sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında firari olduğu için hakkında yakalama kararı çıkarılan şüpheli, dün gece Beyoğlu'daki bir apart otelde yakalandı.  Adliye tosuncuğu Beyoğlu'nda yakalandı

Gözaltında tutulduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen şüphelinin burada başsavcılıkça ifadesi alındı.

Tutuklama istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüpheli Tamer C. mahkeme sorgusunun ardından nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklandı.  Cumhuriyet eski savcısından büyük vurgun

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda 500 bin TL kaptıran bir savcının şikâyeti üzerine Tamer Can hakkında soruşturma başlatılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde