Mahmut Uslu yılın transferini açıkladı!

Mahmut Uslu yılın transferini açıkladı!

Fenerbahçe'nin, Brezilyalı santrfor ile anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü...

Mahmut Uslu yılın transferini açıkladı!
16px
24px
28.05.2015 12:26
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Fernandao'nun transferini bitirdiklerini doğruladı.

Fenerbahçe'nin, bu sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı santrfor Fernandao ile anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü...

Medyada yer alan haberlerde, Galatasaray ve Bursaspor'un da satın almak istediği 28 yaşındaki futbolcu için Atletico Paranense Kulübü'ne 4 milyon dolar bonservis ücreti, kendisine de yıllık 1.8 milyon dolar ödeyeceği ifade edildi.

USLU: BİR SORUN ÇIKACAĞINI SANMIYORUM

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, bugün Sabah Gazetesi'nde yer alan açıklamasında, Fernandao'nun transferini bitirdiklerini şu sözlerle doğruladı:


"Kulübü ile konuşuluyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de sözleşme imzalanmadan transferin gerçekleştiğini söyleyemeyiz."

"YARSUVAT'IN GÖREVDE KALMASINI İSTERDİK"

Mahmut Uslu ayrıca Galatasaray Kulübü'ndeki başkanlık seçimini de değerlendirerek, "Duygun Yarsuvat Bey saha dışı çok iyi mesajlar veriyor ve olumlu yaklaşımlarda bulunuyordu. İki kulübün ortak menfaatleri için özellikle ekonomik açıdan güçlü olmamız gerektiğini dile getiriyordu. Görevde kalmasını isterdik."

28 yaşında ve 1.92 metre boyundaki Fernandao bu sezon Bursaspor formasıyla oynadığı 42 resmi maçta 25 gol attı, 8 asist yaptı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde