Liderlerin oy kullanacakları sandıklar belli oldu

Liderlerin oy kullanacakları sandıklar belli oldu

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminde liderlerin hangi sandıklarda oy kullanacağı belli oldu.

Liderlerin oy kullanacakları sandıklar belli oldu
16px
24px
20.06.2018 14:07
ABONE OLgoogle

24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde cumhurbaşkanı adayları ve parti liderlerinin oy kullanacakları sandıklar belli oldu.

ERDOĞAN İSTANBUL'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu İstanbul Üsküdar’daki Saffet Çebi İlkokulu’nda kullanacak. 

YILDIRIM İZMİR'DE

Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran’da oyunu İzmir’in Karabağlar ilçesinde Bahar Yıldırım İlkokulu’nda kullanacak.

KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki seçimlerde olduğu gibi oyunu yine Ankara Çukurambar’daki Arjantin İlkokulu’nda verecek. 

İNCE YALOVA'DA

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, oyunu memleketi Yalova’da kullanacak. 24 Haziran Pazar günü Saffet Çam Ortaokulu 1118 numaralı sandıkta oy verecek İnce, daha sonra Ankara’ya gelerek, sonuçları takip edecek.

DEMİRTAŞ HAPİSTE

HDP’nin eş genel başkanlarından Pervin Buldan İstanbul, Sezai Temelli ise Van’da sandık başına gidecek. HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ise tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nde oy kullanacak.

AKŞENER İSTANBUL'DA

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ise İstanbul Beylerbeyi Sabancı İlkokulu’nda oy verecek.

KARAMOLLAOĞLU ANKARA'DA

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu Ankara Çankaya Lisesi 1067 numaraları sandıkta oyunu kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Anıttepe Ortokulu’nda sandığa gidecek. 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Ankara Keçiören’deki Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 3203 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra sonuçları partisinin genel merkezinde takip edecek.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek ise oyunu İstanbul Beşiktaş’taki Şair Nedim Ortaokulu 1154 numaralı sandıkta atacak.

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin seçim sonuçlarını parti genel merkezlerinden takip etmesi bekleniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde