Komili markası el değiştirdi

Komili markası el değiştirdi

Unilever'in sahip olduğu tüm Komili markalarının satışıyla ilgili anlaşma imzalandı

Komili markası el değiştirdi
16px
24px
23.09.2008 08:57
ABONE OLgoogle

Ana Gıda Otomotiv ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Unilever arasında, Unilever'in sahip olduğu tüm Komili markalarının satın alınması yönünde anlaşma imzalandı

Yazıcılar Holding'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, bağlı ortaklıkları arasında yer alan ve esas iştigal konusu “yenilebilir bitkisel yağ üretimi” olan Ana Gıda Otomotiv ile Unilever arasında, Türk Patent Enstitüsü nezdinde bulunan 29 ve 30 numaralı ürün kategorilerinde, Unilever'in sahip olduğu tüm Komili markalarının satın alınması yönünde 9 Temmuz 2008 tarihinde bir satış anlaşması imzalandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, söz konusu ürün kategorilerinin başta zeytinyağı, ayçiçek yağı ve mısır yağı olmak üzere yenilebilir sıvı yağlar ve muhtelif gıda ürünlerini içermekte olduğu anlaşmanın yürürlüğe girmesinin, gerekli yasal izinler alındıktan sonra gerçekleştirileceğinin bildirildiği kaydedildi. Rekabet Kurumu'na yapılan başvuru üzerine, kurumun izin kararının ulaştığı da belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde