İsveç ile karşılaşan A Milli'ler son dakikada güldü: 3-2

İsveç ile karşılaşan A Milli'ler son dakikada güldü: 3-2

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda İsveç'i 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yendi.

İsveç ile karşılaşan A Milli'ler son dakikada güldü: 3-2
16px
24px
10.09.2018 20:55
ABONE OLgoogle

UEFA Uluslar Ligi'nde Trabzon'da oynanan grubun ilk maçında Rusya’ya 2-1 yenilen Milli Takım ikinci maçta İsveç deplasmanında muhteşem bir geri dönüşe imza attı…

Karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyamayan milliler 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı çevirdi ve deplasmanda 3 puanı söküp aldı.

34.dakikada Isaac Thelin’in attığı golle 1-0 geriye düşen milliler 49’da Viktor Claesson’un şık golüne engel olamayınca 2 farkla geriye düştü. 51’de Hakan Çalhanoğlu umutları yeşertip farkı 1’e indirdi. 62’de Mehmet Topal’ın yerine oyuna giren Emre Akbaba maçın kaderini değiştirdi.

Friends Arena’daki mücadelede 88’de sahneye çıkan Emre, Cenk Tosun ile muhteşem paslaşmalar sonrası kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi: 2-2.

3 puan için son dakikaya kadar yüklenen Türkiye’de 90+1’de Emre bir kez daha sahneye çıkarak aşırtma kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve gecenin kahramanı oldu. Rusya’nın 6 puana ulaştığı grupta Türkiye ilk 3 puanına kavuştu.

Karşılaşmanın ilk 11'leri şöyle:

Türkiye: Sinan Bolat-Ömer Bayram-Çağlar Söyüncü-Kaan Ayhan-Mehmet Zeki Çelik-Okay Yokuşlu-Oğuzhan Özyakup-Mehmet Topal-Hakan Çalhanoğlu-Cengiz Ünder-Cenk Tosun

İsveç: Olsen, Lustig, Lindelöf, Jansson, Augustinsson, Jimmy Durmaz, Larsson, Ekdal, Claesson, Thelin, Berg.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde