İşte 60 yaşındaki Cem Uzan'ın 27 yaşındaki yeni sevgilisi!

İşte 60 yaşındaki Cem Uzan'ın 27 yaşındaki yeni sevgilisi!

60 yaşındaki Cem Uzan'ın gönlünü kaptırdığı ve uğruna yuvasını yıkmayı göze aldığı Gabrielle'nin kim olduğu ortaya çıktı

İşte 60 yaşındaki Cem Uzan'ın 27 yaşındaki yeni sevgilisi!
16px
24px
18.09.2020 05:27
ABONE OLgoogle

Önceki gün, Cem Uzan'ın üçüncü evliliğinin de çatırdadığını; 40 yaşındaki eşi Fanny Hanım'ı, Gabrielle adlı 27 yaşında genç bir güzelle aldattığını yazmıştım.

Bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu'na kapılan 60 yaşındaki Cem Uzan'ın gönlünü kaptırdığı ve uğruna yuvasını yıkmayı göze aldığı Gabrielle'nin kim olduğunu da öğrendim! Soyadı, Tevainyte imiş. Cem Uzan, eşini 27 yaşında genç bir güzelle aldatmış!
Uzan'ın eşi Fanny Hanım gibi Monakolu değil, Monako'da yaşayan biriymiş.

Litvanyalı olan Gabrielle, ünlü bir markanın halkla ilişkiler müdürlüğünü yapıyormuş. Arada modellik de yapan Gabrielle'ye, Cem Uzan sırılsıklam aşıkmış.

Hatta, Instagram sayfasında eşiyle olan tüm fotoğraflarını silmiş ve Gabrielle'nin sayfasındaki, neredeyse tüm fotoğrafları da like'lamış. Bakalım Uzan'ın bu 'büyük' aşkı uzun soluklu olacak mı?

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde