İstanbul Valisi Yerlikaya'dan kademeli mesai açıklaması

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan kademeli mesai açıklaması

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kademeli mesai uygulamasını cuma günü açıklayacağız" açıklamasını yaptı.

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan kademeli mesai açıklaması
16px
24px
15.09.2020 15:37
ABONE OLgoogle

İstanbul'da corona virüs tedbirleri kapsamında kademeli mesaiye geçiş için son hazırlıklar yapılıyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kademeli mesai konusunda cuma günü açıklama yapacağız. Hemen ertesi gün değil, en azından pandemi kurulunun önereceği bir takvim içerisinde yürürlüğe girdirmek" dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) temsilcileriyle kentte yapılması planlanan kademeli mesai düzenlenmesine yönelik istişarelerde bulundu.

Yerlikaya, kademeli mesai saatiyle ilgili olarak, "Niyetimiz en geç cuma günü bunu şehrimizle paylaşmak. Hemen ertesi gün değil, en azından pandemi kurulunun önereceği bir takvim içerisinde yürürlüğe girdirmek" dedi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Valiliğinde düzenlenen toplantıya, Yerlikaya'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Günay Öztürk ile İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Organize Sanayi Bölgesi, Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi, Birlik Organize Sanayi Bölgesi, Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi temsilcileri katıldı.

Ankara'da kademeli mesai sistemine geçilmişti.

Mesai saatlerinin 08.00-17.00, 08.30-17.30, 09.00-18.00, 10.00-19.00 olarak dört farklı şekilde uygulanması kararlaştırılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde