İsmail Kartal kararını verdi! Ayrılıyor mu?

İsmail Kartal kararını verdi! Ayrılıyor mu?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sarı-lacivertli takımdaki görevini bıraktığını açıkladı.

İsmail Kartal kararını verdi! Ayrılıyor mu?
16px
24px
30.05.2015 18:51
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kasımpaşa'yı 2-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, dün kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede görevi bırakmak isteğini ve bu isteğinin kabul edildiğini belirtti.

Kartal, 1,5 ay önce başkan Yıldırım ile yaptığı görüşmede de bırakma istediğini dile getirdiğini aktararak, şunları söyledi:

"Başkanımız bana, beraber devam edeceğimizi söyledi. Ben, o zaman da çok fazla devam etmek istemediğimi anlattım. Gelinen bu noktada, dün yaptığımız toplantıda, hem Fenerbahçe camiası için hem kendim için bir şeyler olması lazımdı. Bırakmamın çok doğru olacağını söyledim. O da 'tamam' dedi. Bugün görevi bıraktım. Keşke şampiyon olarak buradan ayrılsaydım."

Fenerbahçe ve Türk futboluna çok daha büyük hizmetler vermek istediğini ancak kısmetin buraya kadar olduğunu kaydeden Kartal, "1,5 ay önce ekibime, eşime ve bir dostuma, şampiyon olsak da görevi bırakacağımı söylemiştim. Şampiyon olarak bırakamadığım için üzgünüm. Sadece bunun için üzgünüm. Teknik, fizik, taktik her konuda çok üstün, çok güzel bir sezon geçirdik. Herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde