İşadamı suikastinin azmettiricisi TÜSİAD Yöneticisi Tarkan Kadooğlu çıktı!

İşadamı suikastinin azmettiricisi TÜSİAD Yöneticisi Tarkan Kadooğlu çıktı!

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Ömer Faruk Ilıcan’ın cinayetine ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında aralarında iş adamı Tarkan Kadooğlu ile babası ve kardeşinin de bulunduğu 7 kişi şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

İşadamı suikastinin azmettiricisi TÜSİAD Yöneticisi  Tarkan Kadooğlu çıktı!
16px
24px
02.05.2018 14:15
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz Mart ayında Ankara’da evinin önünde uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Kırıkkaleli İşadamı Kale Gaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan’ın katil zanlıları yakalandı. Azmettirici olan TÜSİAD yöneticisi firar etti...

MART ayında Ankara’da bulunan evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Kırıkkaleli İşadamı Kale Gaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan’ın katillerini azmettiren kişi TÜSİAD'ın eski Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu çıktı.

Kardeşi babası Cemal Kadooğlu ile kardeşi Şanser Kadooğlu ve 2 tetikçi gözaltına alınırken, Tarkan Kadoğlu, Başakşehir'deki evinden son anda firar ettiği belirtiliyor...

Ömer Faruk Ilıcan, Mart ayında Ankara'daki evinin önünde suikaste kurban gitmişti...

SIR PERDESİ ARALANDI...

Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kale Gaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan cinayetindeki sır perdesi aralandı. Yaklaşık 40 gündür Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ve Cinayet Şube ile İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ve Organize Şube Müdürlüğü işbirliğinde titiz çalışması sonuç verdi. Emniyet birimlerinin 6 il’de eş zamanlı yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Emniyet birimlerinin İstanbul’da 15 ayrı adresi operasyon yaptığı belirtildi.  Ünlü iş adamına kanlı infazda şok gelişme

AZMETTİRİCİ KADOOĞLU...

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan tetikçilerin sorgusunda, deliller ve kayıtlar neticesinde cinayetin azmettiricisinin Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu olduğu iddia edildi.

Eski Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Tarkan Kadooğlu, İstanbul Başakşehir'deki evine baskın yapan polislerin elinden son anda kurtularak kayıplara karıştı.

BABASI VE KARDEŞİ GÖZALTINDA...

Yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, gözaltına alınanlar arasında Kadooğlu’nun kardeşi Şanser Kadooğlu ile babası Cemal Kadooğlu ve 2 tetikçinin de olduğu belirtiliyor. Emniyet birimlerinin operasyonla ilgili çalışmalarının devam ettiği, firari zanlı Tarkan Kadooğlu’nun da yakalanmasının an meselesi olduğu belirtiliyor.

Tarkan Kadooğlu, Başakşehir'deki evinden son anda kaçarak izini kaybettirdi.

TARKAN KADOOĞLU KİMDİR?

1974 yılında Cizre’de doğan Tarkan Kadooğlu, ilköğretim ve liseyi Cizre’de tamamladı. Newport İnternational  University’de İşletme eğitimi alan Kadooğlu, 1989 – 1995 yılları arasında Kadooğlu Group’un çeşitli kademelerinde görev aldıktan ve 1996 yılında Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Kadooğlu Group’un bünyesinde 15 şirket bulunuyor.

Kadoil markası ile akaryakıt dağıtım firmasını, madeni yağ fabrikasını ve Bizce markası ile ay çiçek yağı fabrikasını kurdu. Kadooğlu, bunların yanı sıra enerji,  gayrimenkul ve yatırımlar, inşaat ve petrol ticareti ile halen çalışmalarına devam ediyor.

Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu'na 2008 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olan Kadooğlu, 2013-2014 döneminde TÜSİAD yönetim kurulu üyeliği yaptı. Bir dönem adı TÜSİAD Başkanlığı için de gündeme gelen Kadooğlu, TÜRKONFED’in 23 Mayıs 2015’teki 11. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Kadooğlu evli ve dört çocuk babası.

İnternethaber.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde