İkinci el araç alırken ilan dolandırıcılığına son!

İkinci el araç alırken ilan dolandırıcılığına son!

İkinci el araç satın alımında alıcıların yaşadığı kaygıların ortadan kaldırılması için emekli emniyet mensupları, askerler ve özel harekatçıları bünyesinde bulunduran KontrolEdelim online ilan kontrol hizmeti sunuyor.

İkinci el araç alırken ilan dolandırıcılığına son!
16px
24px
14.10.2020 05:39
ABONE OLgoogle

Satın alınmak istenen aracın, ilanda görülenin dışında gizlenen bir kazası veya hasarı olup olmadığını öğrenmek için geliştirilen bu uygulama ile aracın kontrolünün yerinde yapılması sağlanıyor ve ilan dolandırıcılığının önüne geçiliyor.

KontrolEdelim.com online ilan kontrol hizmeti olarak dünyada bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye’nin neresinde olursa olsun internet üzerinden görüp beğenerek satın almak istediğiniz aracı sizin yerinize kontrol ediyor, detaylıca fotoğraflayıp kapsamlı ekspertiz yaptırarak tüm raporları anında sizlere gönderiyor.

Yönetim kadrosunda emekli emniyet mensupları, askerler ve özel harekatçılar bulunduran KontrolEdelim uygulaması dünyada bir ilke imza atarak Türkiye’nin her ilinde ikinci el araç satışlarında yaşanan ilan dolandırıcılığına karşı ilan kontrol hizmeti veriyor.

Türkiye’de günlük 23 bin olmak üzere yıllık 8 milyonun üzerinde aracın el değiştirdiğini vurgulayan KontrolEdelim Yönetim Kurulu Başkanı Yesugay Aksakal, ikinci el araç piyasasının bu kadar hızlı olduğu dönemde bilgi birikimi ve tecrübesi en üst seviyede emekli olan güvenlik güçlerinden tüm Türkiye’de yaklaşık 140 kişilik bir istihdamla ikinci el araç satın almak isteyen müşterilerini kötü niyetli dolandırıcılardan koruduklarını vurguluyor.  

Yesugay Aksakal, sadece 399 TL karşılığında KontrolEdelim.com’dan ilan kontrol ve ekspertiz hizmeti satın alan kullanıcıların hiç yorulmadan oturdukları yerden Türkiye’nin herhangi bir ilinden satın almak istedikleri araç ile ilgili en gerçek ve doğru bilgiye ulaştıklarını belirterek, “Müşterilerimiz araç satın almaya giderken sadece telefonda duyduklarına inanarak hareket etmiyor, KontrolEdelim sayesinde satın almak istediği aracın gerçekte ne durumda olduğunu net bir şekilde görebiliyor.” diye ekliyor. Aksakal, artık şehir dışından araç alacakların o şehirde tanıdık bulmaya çalıştıklarına son verdiklerini belirtiyor.

KontrolEdelim Yönetim Kurulu Başkanı Yesugay Aksakal “Her Hizmet Bir İhtiyaçtan Doğar”

2017 yılından itibaren yazılımdan personel eğitimlerine kadar her konuda özenle çalıştıklarını belirten Emekli Emniyet Müdürü Yesugay Aksakal, “Her hizmetin bir ihtiyaçtan doğduğunu bilerek çevremizdeki bireysel kişilerin ve kurumsal firmaların özellikle ikinci el araç alırken yaşadığı sıkıntılar sonrasında bizlerden destek istemesiyle bu işe başladık. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve İstanbul Oto Galericiler Odası ile Türkiye Polis Emeklileri Derneği’nin de desteklediği KontrolEdelim.com’un şimdiye kadar yüzlerce müşterisini hayal kırıklığından ve dolandırıcılıktan kurtardık.” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde