Hülya Avşar tekrar patroniçe oldu, 6.ncı kez şirket kurdu

Hülya Avşar tekrar patroniçe oldu, 6.ncı kez şirket kurdu

Hülya Avşar, yaklaşık 35 yıllık sanat hayatında bu işleri yaparken şirketler kurdu, bazen bunları kapattı. İ

Hülya Avşar tekrar patroniçe oldu, 6.ncı kez şirket kurdu
16px
24px
23.03.2018 12:03
ABONE OLgoogle

Hülya Avşar, Türkiye’nin en çok konuşulan popüler isimlerinden biri. 1980’in ortalarında ülke gündemine giren Avşar, sinema oyunculuğundan televizyon şovmenliğine, jüri üyeliğinden ses sanatçılığına her kademede bulundu. Yaptığı televizyon programları, özel hayatı hep kamuoyunun önünde oldu.

İbrahim Tatlıses ile oynadığı Mavi Mavi filmi ile ününe ün kattı. 1980’lerin sonunda bu kez sahnelerde assolist olarak yerini aldı. 2002’de “Bugün Benim Doğum Günüm” adlı tek kişilik tiyatroda da oynadı. Kendi adını taşıyan Hülya adlı bir dergi de çıkaran Avşar, adını markalaştıran bir sanatçı oldu.

Avşar, son günlerde ise Star Tv’de yaptığı “Bir Hülya Avşar Sohbeti” isimli programla gündemde. Programda Avşar, “Bence kadın evde oturmalı, erkek çalışmalı” diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Hülya Avşar, yaklaşık 35 yıllık sanat hayatında bu işleri yaparken şirketler kurdu, bazen bunları kapattı. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre, Avşar’ın adına kayıtlı altı şirket açılmış.

Bu şirketlerden beşi zaman içinde kapatılmış. Avşar kızı altıncı şirketini şubat ayında kurmuş. 12 Şubat 2018 tarihinde “Hülya Avşar 10 Film Yapım Prodüksiyon” ismiyle kurduğu şirketin merkezi Tarabya olarak belirlenmiş.

Şirketin ana faaliyet alanı ise sinema filmi, video, televizyon programları ve belgesel yapımı olarak belirlenmiş…

Para dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde