Hamdi Akın bu kez ormanlar için elini cebine attı: 5 bin ağaç bağışladı

Hamdi Akın bu kez ormanlar için elini cebine attı: 5 bin ağaç bağışladı

Fenerbahçe'ye yaptığı bağışla adından söz ettiren ünlü iş insanı Hamdi Akın, bu kez de yanan ormanlar için 5 bin ağaç bağışladı.

Hamdi Akın bu kez ormanlar için elini cebine attı: 5 bin ağaç bağışladı
16px
24px
29.08.2019 05:42
ABONE OLgoogle

TEMA Vakfı’nın İzmir’deki orman yangınlarının ardından bölgenin ağaçlandırılması için başlattığı kampanyaya Akfen Holding’den 5 bin fidan bağışı
 
Akfen Holding, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) tarafından önceki hafta İzmir’de çıkan orman yangınlarının ardından bölgenin tekrar ağaçlandırılması için başlattığı fidan kampanyasına destek verme kararı aldı.

İzmir’in Karabağlar mevkiinde çıkan ve kuvvetli rüzgâr nedeniyle büyük bir alana yayılan orman yangınının ardından bölgenin ağaçlandırılması için TEMA Vakfı’nın Orman Genel Müdürlüğü desteğiyle başlattığı fidan bağışı kampanyasına katılan Akfen Holding, yanan bölgeye dikilmek üzere 5 bin fidan bağışı gerçekleştirdi.

" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
 
 
 
 
" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">İzmir’deki yangın sonrası açılan kampanya ya AKFEN olarak 5000 fidan ile katılmanın sevincini yaşıyoruz...#izmirindaglarindacicekleracar ????????????

Hamdi Akın (@hamdi_akin_)'in paylaştığı bir gönderi ()

5 bin bağışın yapıldığına dair sertifika TEMA Vakfı tarafından Akfen Holding’e teslim edildi. Akın, "İzmir’deki yangın sonrası açılan kampanya ya AKFEN olarak 5000 fidan ile katılmanın sevincini yaşıyoruz" diye paylaştı.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Fenerbahçe içinde 1 ev ve 1000 forma ile adından söz ettirmişti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde