Hacı Sabancı aşkını paraya çevirmeye başladı

Hacı Sabancı aşkını paraya çevirmeye başladı

İşadamı Hacı Sabancı’nın aşkı Zeynep Nazlı Kayı da modaya uydu. Sosyetik güzel, pek çok ünlü gibi sosyal medyada reklam yapmaya başladı. Sabancı aşkı sayesinde reklam teklifi yağan Kayı, paylaşım başına 9 bin lira alarak da şöhretini paraya çevirdi.

Hacı Sabancı aşkını paraya çevirmeye başladı
16px
24px
17.03.2019 10:18
ABONE OLgoogle

Ünlü işadamı Hacı Sabancı ile bir buçuk yıldır birlikte olan Zeynep Nazlı Kayı'ya bu aşk bereketli geldi. Bursa'da yaşayan Kayı, Sabancı aşkı sayesinde popülerliğini arttırdı. 

Londra'da University Of Westminster'da Hukuk bölümünden mezun olan ve şu sıralar İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler alan 27 yaşındaki sosyetik güzel, sosyal medyadaki şöhretini de parayı çevirmeyi bildi.

Kayı, ünlüler arasında yaygın olan Instagram'da ücret karşılığı reklam paylaşımları yapma modasına uydu. Bursalı güzel, bu sayede de cebini doldurdu.

PAYLAŞIM BAŞINA 9 BİN LİRA…

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla yıldızı parlayan ve Instagram'da 88 bin takipçisi olan Zeynep Nazlı Kayı, konuşulanlara göre de yaptığı her bir reklam paylaşımı için ortalama 9 bin lira alıyor. Sosyetik güzel, gelen reklam tekliflerini de ince eleyip sık dokuyor.

Daha çok moda ve kozmetik sektöründeki firmaların ürünlerini paylaşan Kayı, yağan tekliflere rağmen yalnızca kullandığı markaları tercih ediyor.

Sosyetik güzelin bu kararının altında ise yapacağı herhangi bir yanlış hamleyle sevgilisi Hacı Sabancı'nın itibarını zedelemek istememesi yatıyor..

Sabancı ile Eylül 2017'de aşk yaşamaya başlayan Kayı'ya anne Arzu Sabancı'dan da onay çıkmıştı..

.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde