Gülümseyin... Meclis fotoğraf stüdyosuna döndü!

Gülümseyin... Meclis fotoğraf stüdyosuna döndü!

Genel Kurul salonu adete fotoğraf stüdyosuna döndü.

Gülümseyin... Meclis fotoğraf stüdyosuna döndü!
16px
24px
25.04.2018 07:12
ABONE OLgoogle

Uyum Yasaları olarak bilinen Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Oylamanın ardından iktidar ve Muhalefet Milletvekilleri hatıra fotoğrafı çekme yarışına girdi.

CHP’li Vekil AKP’lilerin fotoğrafını çekti. 10 maddelik uyum paketi Meclis’te kabul edildi Genel Kurul salonu adete fotoğraf stüdyosuna döndü aynı anda Adalet Bakanı Abdülhamit Gül bir arkadaşıyla fotoğraf çekinirken CHP’li Murat Emir kürsüde, diğer tarafta ise Anayasa Komisyonu Başkanı Mehmet Şentop TBMM Başkanvekili Tüzün ve komisyon bürokratları fotoğraf çekiliyordu.

CHP’li Murat Emir kürsünün etrafında toplu olarak poz veren AKP’lilerin fotoğrafını çektikten sonra arkasını dönerek kendisini de kareye dahil edip öz çekim yaptı.

Oturumu yöneten CHP’li Yaşar Tüzün Fırak kıyafeti ile CHP’li vekillerin arasında fotoğraf çektirdi. Tüzün ayrıca Genel Kurul kürsüsünden de fotoğraf çektirdi. (Sözcü)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde