Gözaltına alınan Adnan Oktar'dan ilginç açıklama: İngilizler...

Gözaltına alınan Adnan Oktar'dan ilginç açıklama: İngilizler...

Adnan Oktar, araçtan indirilirken neden gözaltına alındınız sorusuna yanıt olarak "İngiliz derin devletinin oyunu" şeklinde yanıt verdi.

Gözaltına alınan Adnan Oktar'dan ilginç açıklama: İngilizler...
16px
24px
11.07.2018 07:47
ABONE OLgoogle

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından sabaha karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar olarak tanınan Adnan Oktar sağlık kontrolüne getirilirken gazetecilerin "Nedene gözaltına alındınız?" sorusuna "İngilizlerin oyunu" diye cevap verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon başlattı. Sabaha karşı 5 ilde başlatılan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Şu ana kadar 79 şüphelinin gözaltına alındığı Operasyon kapsamında, çok sayıda adreste arama yapıldığı, aramalara polis helikopterinin ve deniz polisinin de destek verdiği öğrenildi.

Operasyonda Oktar'ın Çengelköy'deki evinde gözaltına alındığı kaydedildi.   

Oktar, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolüne getirildi. Oktar, araçtan indirilirken neden gözaltına alındınız sorusuna yanıt olarak "İngiliz derin devletinin oyunu" şeklinde yanıt verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde