Galatasaray'da başkanlık için sürpriz aday

Galatasaray'da başkanlık için sürpriz aday

Ocak ayındaki seçimde Dursun Özbek’i destekleyen ancak kaybeden grubun belirlediği yeni aday Ali Galip Yorgancıoğlu.

Galatasaray'da başkanlık için sürpriz aday
16px
24px
04.02.2018 10:55
ABONE OLgoogle

 Galatasaray’da mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurulun çalışmaları şimdiden başladı. Dursun Özbek'in baskın seçiminin ardından başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz'e karşı ‘liseli' üyelerin adayı belli oldu.

Son seçimde Dursun Özbek'e destek veren grubun düşündüğü isim, Galatasaray Lisesi mezunu Ali Galip Yorgancıoğlu.  Ocak ayındaki seçimde Özbek'i destekleyen ancak sandıkta büyük şok yaşayarak kaybeden liseli grubun, mayısta kazanmak için yoğun bir çalışma içine girdiği belirtildi.

Özbek’in yeniden adaylığı düşündüğü süreçte liseli grup ile görüşmelerine hız veren Yorgancıoğlu'nun seçim çalışmalarına 1 ay içinde hız vereceği belirtiliyor.

Anadolu Grubu'nda yönetim kurulu üyesi olan ve iş dünyasının tanınmış simaları arasında yer alan Yorgancıoğlu'nun camianın içinde bilinen bir isim olmaması, en büyük dezavantajı olarak görülüyor.

Ahmet Ocaklı, Serdar Eder ve Alper Narman'ın başını çektiği grup ise Yorgancıoğlu'nun kulüp içi siyasette yıpranmamış bir isim olmasını dezavantaj değil avantaj olarak görüyor.  (Skor)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde