Galatasaray Kulübü'nden erken seçim kararı

Galatasaray Kulübü'nden erken seçim kararı

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu, ekim ayında seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Galatasaray Kulübü'nden erken seçim kararı
16px
24px
18.09.2014 19:35
ABONE OLgoogle
Galatasaray Kulübü Başkan Ünal Aysal'ın yönetiminde Türk Telekom Arena'da bulunan kulüp binasında yapılan ve yaklaşık 3,5 saat süren toplantı sonunda yapılan açıklamada, 18 Ekim'de seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacağı belirtildi. Eğer bu tarihte çoğunluk sağlanamazsa seçimli olağanüstü genel kurulun 25 Ekim'de yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, dün gerçekleşen Galatasaray Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'nda, yönetime güvensizlik konusunda endişeler duyulduğu aktarılarak, şunlar kaydedildi: 

" Galatasaray yönetimleri her zaman Galatasaray camiasının güven ve desteği ile ayakta durmuştur. Dün gerçekleşen Olağanüstü Divan Kurulu'nda camiamızın yönetim kurulumuza güveni konusunda bazı hoşnutsuzluk ve endişeler olduğunu göstermiştir. Galatasaray çok önemli bir mücadele içindedir. Bu mücadelenin layıkıyla yürütülebilmesi için arkasında tüm camianın güveni olduğu konusunda en ufak bir şüphe bulunmayan bir yönetime ihtiyaç vardır. Bu anlayışla başkanımız ve yönetim kurulu, en kısa sürede kulübümüzü seçimli genel kurula çağırma kararı almıştır. Bu karar uyarınca başkanımız Ünal Aysal, yöneticiler Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Candan Erçetin, Adnan Nas, Mete İkiz, Şükrü Ergün, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Emir Sarıgül, Ahmet Ocaklı Yüce, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı ve Ebru Köksal bugün itibarı ile görevlerinden ayrılacak ve tüzüğümüzün 92. ve 93. maddeleri mucibince bir ay içinde tüm kurullar için yeniden seçim yapılacaktır."

Yönetim kurulunun tüzük  gereği seçime kadar görevinde olacağı vurgulanan açıklamada, "Bu sürede yönetimimiz Galatasaray'ın haklarını savunacak ve en ufak bir yönetim boşluğuna mahal vermeyecektir" ifadesi kullanıldı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde