Fikret Orman'ın da teknesini çaldılar

Fikret Orman'ın da teknesini çaldılar

Bodrum’da mülteci kaçırmak için tekne çalan hırsızların son mağduru Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oldu.

Fikret Orman'ın da teknesini çaldılar
16px
24px
03.09.2019 05:02
ABONE OLgoogle

Bodrum'daki tekne soygunlarının son mağdurunun, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olduğunu öğrendim.

Jet ski'lerle gelip koylardan ve marinalardan çaldıkları lüks tekneleri, insan kaçakçılığı için kullanan çete üyeleri, 10 gün önce de Bodrum'da Fikret Orman'ın teknesini çalmış.

Fikret Başkan 'La Paradiso' adlı tek nesini demirlediği yerde göremeyince hemen jandarmaya başvurmuş. Başkanın teknesi bir Yunan adasında ortaya çıkmış.   Bodrum'da yeni kabus: Jet Ski'li soyguncular! Son mağdur ünlü iş adamı oldu

Jandarmanın soruşturması sonucu, insan kaçakçılarının tekneyi çaldığı, Yunan adasına göçmen götürdüğü ve sonra da tekneyi orada bırakıp kaçtıkları ortaya çıkmış. Bodrum'a getirilen teknesini teslim alan Orman derin bir 'oh' çekmiş. Geçmiş olsun Fikret Başkan... 



YAZ BAŞINDAN BU YANA 10 OLAY OLDU

Sabah, Bodrum'da yaşanan hırsızlık olaylarını 3 Temmuz'da Jet Soygun başlığıyla manşete taşımıştı. Ünlü turizmci Sinan Vardar, çetenin kurbanı olunca jandarmaya başvurmuş ve yapılan araştırmada dokuz hırsızlık olayının yaşandığı ortaya çıkmıştı. Fikret Orman'ın ardından çetenin kaçırdığı tekne sayısı 10'a ulaşmış oldu.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde