Ferit Şahenk'in Londra ‘Rüya’sı gerçek oluyor

Ferit Şahenk'in Londra ‘Rüya’sı gerçek oluyor

Doğuş Holding patronu Ferit Şahenk'in Londra ‘Rüya’sı gerçek oluyor

Ferit Şahenk'in Londra ‘Rüya’sı gerçek oluyor
16px
24px
06.02.2018 12:33
ABONE OLgoogle

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, son yıllarda yeme, içme ve eğlence sektörüne dönük yatırımlarıyla öne çıkıyor.

D-Dream çatısı altında dünyaca ünlü bir çok restoranı, mekanı Türkiye’ye getirdi. Bunlar, Vogue, Anjelique, Zuma, Nusr-Et, Borsa, Emporio&Armani Ristorante, Carlotta, Coya, Gina, Çubuklu 29, Delimonti, Fenix, Go Meso, Go Mongo, Günaydın, Kebapçı, Kitchenette, Kiva, Lacivert, Marinette Cafe, Masa, Mezzaluna, Ablix, Parle, Raika, Roka, Sait, Tom Kitchen ve Usta gibi ünlü mekanlar.   Doğuş Grubu patronu Ferit Şahenk'in 'Rüya'sı gerçek oluyor

Şahenk bir taraftan dünyaca ünlü restoranları, mekanları Türkiye’ye getirirken bir taraftan da kendisinin kurduğu ve satın aldığı markaları dünyaya açıyor. Nusr-Et’i Dubai, Miami, New York gibi şehirlere götürdü.

Rüya ismiyle yeni bir zincir de oluşturmuştu. Rüya, Anadolu mutfağını dünyaya açan bir konseptle hizmet veriyor. İlk restoran Dubai’de açılmıştı. Dubai’de başarılı olursa başka ülkelerde de açılacaktı. Bununla ilgili yeni gelişmeler var.

Rüya’nın ikinci şubesinin Londra’da açılacağı konuşuluyordu. İşte bu gerçek olmuş. Londra’da Mayfair bölgesinde kapılarını açmak için gün sayıyormuş. En geç Mart başında hizmet vermeye başlayacakmış. Londra’ya yolu düşenlere duyurulur…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde