Fenerbahçe'ye kombinede büyük şok

Fenerbahçe'ye kombinede büyük şok

Fenerbahçe’de geçen sezon kombine sayısı 40 bindi.

Fenerbahçe'ye kombinede büyük şok
16px
24px
26.06.2016 16:03
ABONE OLgoogle
2016-17 sezonu için 6 Haziran’da başlayan ve dün sona eren eski hak sahipleri için yenileme sürecinde sadece 1500 kombinenin yenilenmesi şok etkisi yarattı

Hayal kırıklığıyla biten sezonun ardından transfer dönemindeki sessizlik Fenerbahçeli taraftarların yeni sezon kombinelerine olan ilgisini azalttı.

UEFA ile yapılan anlaşma gereği önümüzdeki 4 sezon için FFP’e uyma garantisi veren Sarı-Lacivertliler’de artık eskisi gibi yıldız oyuncu transferi yapamayacak olması, aksine bonservisi elinde oyunculara yönelmesi ilgisizliğin baş nedeni olarak görülüyor.
Bunun yanı sıra eldeki Robin van Persie ve Luis Nani gibi dünya çapındaki isimlerin de elden çıkartılacağının duyurulması taraftarların heyecanını iyiden iyiye düşürdü.

8 VEYA 10 BİNİ BULMASI BEKLENİYOR

6 Haziran’dan itibaren başlayan eski hak sahiplerinin kombinelerini yenileme süreci dün sona erdi. Geçen sezon 40 bine yakın kombine alan Sarı-Lacivertliler’den dün itibariyle sadece 1500 tanesinin kombinesini yenilemesi kelimenin tam anlamıyla şok etkisi yarattı. Yeni sezon kombineleri yarından itibaren kongre ve temsilci üyelere, 29 Haziran’dan itibaren de genel satışı yapılacak. Transferde gündemdeki isimlere imzalar attırılsa bile sezon açılana kadar kombine sayısının en fazla 8 veya 10 bin arasında olması bekleniyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde