Fenerbahçe sezona 3 puanla başladı!

Fenerbahçe sezona 3 puanla başladı!

Süper Lig'de tarihi sezon Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ile başladı.

Fenerbahçe sezona 3 puanla başladı!
16px
24px
11.09.2020 20:31
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, bir penaltı kaçırdığı ve 1-0 geri düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı. Kanarya, Rize'de yeni tecrübelileriyle güldü! 76'da Caner ortaladı, Gökhan attı, 87'de ise Sosa penaltıdan son sözü söyledi ve skoru 2-1 olarak tayin etti.

Süper Lig'de tarihi 2020-2021 sezonu Rize'de başladı. 21 takımın 42 hafta oynayacağı ve toplamda 420 maç izleyeceğimiz sezonun ilk karşılaşmasında Fenerbahçe 1-0 geri düşse de, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1'lik skorla mağlup etti.

Fenerbahçe'nin 30'da Caner Erkin'le bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta ev sahibi ekibi golü 60'da Milan Skoda attı. 76'da Caner'in ortasında Gökhan Gönül skoru eşitledi, 87'de penaltıda bu kez Sosa topun başına geldi ve skoru 2-1'e getirdi.

Maça iki takım da kontrollü başlarken Fenerbahçe, devrenin ortasında oyuna ağırlığını koydu. Sarı-lacivertliler üstünlüğü alsa da gol bulamadı. Özellikle orta sahada yaratıcılık noktasında etkili bir görüntü çizemeyen Fenerbahçe, Rize'nin zaman zaman bulduğu kontratak şanslarından birinde topu ağlarında gördü.

Erol Bulut'un öğrencileri 70'ten sonra daha etkili gözükmeye başladı. 76'da Caner'in kornerden ortasında Gökhan Gönül ön direkte kafa vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. 85'te Enner Valencia yerde kaldı ve bir penaltı kararı daha çıktı. Bu kez Sosa topun başına geldi ve 87'de durumu 2-1 yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde