Fenerbahçe'de 'Yanal affı' sürüyor: Sıradaki isim Volkan Demirel

Fenerbahçe'de 'Yanal affı' sürüyor: Sıradaki isim Volkan Demirel

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ve Aatif'ın affedilmesinin ardından merakla beklenen bir diğer ismin de durumu belli oldu.

Fenerbahçe'de 'Yanal affı' sürüyor: Sıradaki isim Volkan Demirel
16px
24px
02.01.2019 18:16
ABONE OLgoogle

Ersun Yanal'ın yeniden Fenerbahçe'ye gelişinin ardından durumları merak konusu olan kadro dışındaki isimlerden Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe'nun afedilip kamp kadrosuna dahil edilmesi sonrası gözlerin çevrildiği Volkan Demirel'in de teknik heyet tarafından affedildiği öne sürüldü.

DEMİREL YENİDEN KAPTAN

Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre, kadro dışı bırakılan isimlerden olan kaleci Volkan Demirel için de bugün af kararı çıktı. Tecrübeli kaleci, böylece Sarı-Lacivertli takımın Antalya'da yapacağı devre arası hazırlık kampının kadrosuna dahil edilecek.

Tecrübeli futbolcunun kaptanlığının da devam ettiği bildirilirken teknik direktör Ersun Yanal'ın da Volkan'dan takım içindeki ağırlığını sürdürmesini istedi.

OZAN TUFAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Ozan Tufan'ın ise durumu hala belirsiz. Henüz af çıkmayan 23 yaşındaki oyuncunun durumu transfer dönemindeki gelişmelere göre şekillenecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde