Fenerbahçe, Win Win kampanyasında ne kadar topladı?

Fenerbahçe, Win Win kampanyasında ne kadar topladı?

Fenerbahçe, TV8 ve FBTV'de gerçekleştirilen ortak yayınla destek kampanyası düzenledi. 

Fenerbahçe, Win Win kampanyasında ne kadar topladı?
16px
24px
13.05.2019 04:55
ABONE OLgoogle

Acun Ilıcalı'nın sunduğu gecede Cem Yılmaz, Ali Koç ve ünlü isimlerin yer aldığı kampanyada 750 bin SMS atılırken 55 bin forma satışı gerçekleştirildi. 

Fenerbahçe’nin destek kampanyası "Win Win" büyük ses getirdi. Cem Yılmaz'ın konuk olduğu programda Ezgi Mola, Merve Özbey, Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk taraftarların telefonlarına yanıt verdi. 

Programda Ali Koç, Ersun Yanal ve Fenerbahçe Futbol A Takımı da yer aldı. 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz kampanyaya katılan 1500 kişiye özel bir gösteri düzenleyeceğini açıkladı. 

Programda atılan SMS'in 750 bini, forma satışının ise 55 binin üzerine çıktığı açıklandı. Bu katılımın ardından yaklaşık 32 milyon TL toplandı. 

Gecede yer alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "İşler zorda. Seçilmeden önce bizler elele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe’nin yapacağını söyleyerek başladık. Biz elimizden gelen katkıyı verdik. Türkiye tarihinde görülmemiş bir destek vereceğiz dedik, verdik. Fener Ol’u 4 Nisan’da başlattık. Tarihi bir geceydi. Kara bir gündü. 12 Mayıs’ta öyle bir gece. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. İş adamı, sanatçı, memur, yargıç, hakim dedik. İşte budur Fenerbahçe’nin zenginliği" diye konuştu.

Cem Yılmaz ise "Bana ne zaman görev düşecek diye bekliyorum. Kendime bir vazife icat etmeyeyim ama ‘Haydi Cem Ağabey, ne yapacaksın.” der gibi bakıyor buradaki kardeşler. Bir kere çok özendim. Beş forma beni kesmez. Bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Sevilen biri olmak çok güzel. Diğer takım taraftarlarından da katılım bekliyoruz. Dayanışma topluca yapılan bir şeydir bu ülkede. Benimle de yemek yiyin. Benimle ilgili de bir şey yapın. Buraya aç geldim. Yiyecek bir taraftar varsa hemen yiyelim. Benimle canlı yayında hemen yesinler. Nusret’i arayayım mı?" ifadelerini kullandı.  

Kampanyaya katılan taraftarlar arasından yapılacak çekilişle kazanılacak ödüller arasında; Ali Koç ile maç izleme, Ülker Stadyumu’nda maç, Ülker Arena’da maç, Futbol ve Basketbol takımları ile buluşmak, İstediğin bir sporcunun özel gününde yanında olması, Futbol takımı ile yemek, Obradovic ve Ersun Yanal ile yemek, 10 çifte masrafsız Amerika seyahati, 20 kişi Alex de Souza ile yemek yiyecek, 50 Alex de Souza imzalı forma, 20 araba ve 5 ev yer aldı.

Win Win kampanyası Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk devam edecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde