Fenerbahçe, 10 kişilik Konyaspor ile berabere kaldı

Fenerbahçe, 10 kişilik Konyaspor ile berabere kaldı

Fenerbahçe Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta heyecanı devam etti. Nefes kesen mücadelede taraflar sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. VAR kararları geceye damga vururken 33'te Adis Jahovic VAR uyarısıyla oyundan atıldı, 85'te Alper Potuk'un golü ise yine VAR uyarısıyla iptal edildi.

Fenerbahçe, 10 kişilik Konyaspor ile berabere kaldı
16px
24px
16.02.2019 21:11
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, 10 kişi kalan Konyaspor karşısında 1-1 berabere kalarak evinde 2 puan bıraktı.

Fenerbahçe Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta heyecanı devam etti. Hem zirve yarışını hem de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe ile konuğu Atiker Konyaspor 1-1’lik skorla birer puana razı oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, 24 puana yükseldi ve 15. sırada kaldı. Atiker Konyaspor  ise 34 puana çıktı.

Maçta 36’da Moryke Fofana’nın golüyle konuk ekip Atiker Konyaspor 1-0 öne geçerken Fenerbahçe, 45+1’de Jailson ile cevap verdi. Konuk ekipte 33’te Adis Jahovic, VAR uyarısıyla kırmızı kart gördü. VAR’ın damga vurduğu karşılaşmada 85’te Fenerbahçe Alper Potuk skoru 2-1’e getirse de VAR ile ofsayt tespit edildi ve tabela değişmedi.

Fenerbahçe Konyaspor maçında ilk yarıya VAR damga vurdu!Fenerbahçe Konyaspor maçında ilk devreye VAR pozisyonları damga vurdu. Fırat Aydınus iki kez VAR incelemesine başvururken tartışmalı kararlar sonucunda Adis Jahovic, kırmızı kart gördü. Jahovic`in atılmasının ardından Atiker Konyaspor cephesi flaş bir paylaşımda bulundu.İlgili Haberi Oku

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI 11’LER

STAT: Ülker

HAKEM: Fırat Aydınus

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE BAĞLANTISI (ÜYELİK GEREKTİRMEKTEDİR)

FENERBAHÇE: Volkan, Dirar, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Valbuena, Moses, Zajc, Slimani

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Zuta, Volkan, Jevtovic, Traore, Milosevic, Fofana, Jahovic

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde