Eski bilgisayarlarını değiştirmek isteyen şirketlere HP’den süper teklif!

Eski bilgisayarlarını değiştirmek isteyen şirketlere HP’den süper teklif!

Mevcut şirket bilgisayarlarınızı HP ile yenileyin, HP’nin en güvenli ve yönetilebilir bilgisayarlarıyla aygıtlarınızı, verilerinizi güvence altına alın.

Eski bilgisayarlarını değiştirmek isteyen şirketlere HP’den süper teklif!
16px
24px
15.03.2018 06:14
ABONE OLgoogle

HP, Süper Teklif ile her markadan eski şirket bilgisayarınızı en az 10 adet olmak üzere sizden özelliklerine göre belirlenen bedeller ile alıyor, eski bilgileriniz güvenle siliniyor. Siz de, yapılacak ödemeyle şirketinizin yeni satın alacağı bilgisayarları fonluyorsunuz. Entegre gizlilik filtresi, BIOS ve tarayıcı koruma barındıran Intel işlemcili HP Elite serisi ile güvenle çalışabilirsiniz. Böylelikle hem HP ile şirket güvenliğinizi rakiplerin karşılayamayacağı bir dayanıklılık düzeyi ile baştan aşağı inşa edebilir, hem ekiplerinizi son teknoloji ile çalışacak şekilde donatabilir, hem de şirketinize yeni ürün alırken kazanabilirsiniz.

Sistem Nasıl Çalışıyor

Bilgisayarlarınızın en iyi biçimde değere dönüştürülmesi için ilk adımı şöyle atıyorsunuz;  superdonusum.com web sitesine kayıt olup elinizdeki eski bilgisayarların listesini çıkartıyorsunuz, sizin için en iyi geri satın alma teklifini web sitesinden oluşturup kampanyaya katılıyorsunuz.

Sonrasında sizinle temasa geçen kampanya yönetim ekibi, ihtiyacınızı en iyi şekilde sağlayacak yeni HP ürünlerini belirliyor ve sizi kurumsal satış ekibi ile buluşturuyor. Kurumsal Satış ekibi size özel teklifleri sunarak satın alma işlemlerinizi yürütüyor.

Ardından ise yeni HP ürünleriniz için hazırlanan teklifi onaylamanız ve siparişinizin teslimatı sonrası eski bilgisayarlarınızın değerlendirilmesi ve teslim alınması ile ilgili yetkili birim sizinle temasa geçecektir. Eski bilgisayarların kontrolü ve teslimatı yapıldıktan sonra fatura karşılığında firmanıza geri ödeme yapılıyor.

Ömrünü tamamlayan ürünler HP Gezegen Ortaklığı Programı dahilinde ücretsiz geri dönüştürülüyor.

Eski bilgisayarlarınız için http://www.superdonusum.com/default.aspx  adresini ziyaret ederek değer hesaplama aracını kullanabilirsiniz.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde