Erdoğan'dan seçim kampanyası: Milyonlarca bez torba ve file dağıtacağız

Erdoğan'dan seçim kampanyası: Milyonlarca bez torba ve file dağıtacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi inşallah milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz. Bu kampayada inşallah milletimize promosyon olarak dağıtacağız. Belki açıklamakta biraz acele ettim ama birileri alıp bu işi götürmesin" dedi.

Erdoğan'dan seçim kampanyası: Milyonlarca bez torba ve file dağıtacağız
16px
24px
11.01.2019 12:03
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Al Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-Yarından itibaren arkadaşlarımız illere dağılmaya başlıyor.

-Aday belirleme sürecinde yaşanan her şey artık geçmişte kalmıştır. Bu rekabeti seçim çalışmalarına yansıtmayacağına can-ı gönülden inanıyorum.

-Benim istediğim olursa eyvallah istemediğim olursa yallah derseniz kusura bakmayın bu AK Parti'li değildir.

 MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI

-Avukat ordusuyla YSK'nin önünde oturacağız diyenleri unutmuş değiliz. Ne oldu? Nerede oturuyorsunuz? Hala oturuyorsunuz.

"MARKAJA ALALIM"

-İlçe değiştiren 1.5 milyona yakın seçmenin bulunuyor olması. 222 binden fazlası bizim üyemizdir. Öyleyse yakın markaja alacağız. 'Kaydı taşıyalım da muhtarlığı alalım, belediye başkanlığını alalım' AK Parti böyle bir yanlışın içine girmemelidir.

-İlk defa 1 milyon kişi oy kullanacak. Onları yakın markaja alalım. Oy kullanmada herhangi bir yanlışa düşmesini önleyelim. Teşkilatlarımızdan, üyelerimizden seçmen kütüğüne giren herkesi takip etmesini istiyorum. Bir ilçeye yerleşen seçmene partimizin 'hoşgeldin ziyareti' yapması, partimizde siyasete davet etmesi bizlere güç kazandıracaktır.

-Kimsenin AK Parti'ye oy vermek gibi bir mecburiyeti, mahkumiyeti, borcu yoktur.

"MANŞETLERDE GÜYA HABERCİLİK YAPIYOR..."

-Malesef mayası bozuk bir kesim adeta tüm hayatlarını ülkenin ve milletin aleyhine işler yapmaya adamıştır. Çok basit bir örneğini vereceğim. Türkiye, yurtdışı kökenli ciddi kur ve faiz saldırısına maruz kaldı. Böyle bir durumda ülkesini sevenin yapması gereken ekonomilerine dört elle sarılmaktır. Eskiden beri belli muhalefet partisinin borazanlığını yapan bir gazete bu saldırılarını sürdürüyor. Manşetlerde de güya habercilik yapıyor. Aslında yaptığı şey en bayağısından tetikçilik yapıyor. Ekonomimizin daha kötüye gideceğini ima ederek kendince ülkemize kurşun sıkıyor. 

"BİRAZ ERKEN AÇIKLIYORUM AMA..."

-Ana muhalefet yine naylon poşetlerle sokağa dökülebilir ama biz biliyorsunuz naylon poşete karşı savaş ilan ettik. Biz bez torbalar ve kenevirden yapılan filelerle inşallah meydanlarda olacağız. Anacağım kendisi evde fileyi dokurdu. O fileyle çarşı pazardan alışveriş yapardık. Yeniden oraya dönüyoruz. Şimdi inşallah milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz. Bu kampayada inşallah milletimize promosyon olarak dağıtacağız. Belki açıklamakta biraz acele ettim ama birileri alıp bu işi götürmesin.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde